Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Men JAG då?!

Mao, en av våra två katter, a.k.a. tjockiskatten har jag ju skrivit om förut. Han är en liten uppmärksamhetssökande krabat som oftast men inte alltid gillar vårt nytillskott i familjen. Eftersom han märker hur mycket uppmärksamhet Signe får måste han ju försöka komma på hur det går till. Aha! Jag gör likadant! Och det har han gjort länge. Vagn, babygym, spjälsäng.. Ingenting får vara ifred. Idag hittade jag honom på ännu ett ställe, nämligen skötbordet:

P1020101

P10200995

kommentarer på Men JAG då?!
 1. radovic skrev

  Ha,ha. Tycker han är enormt söt. Så länge han inte vill att du ska ge honom blöjor och nappflaska borde det ju vara ok?

 2. sawiik skrev

  Haha…det DÄR känner jag igen. :) Nisse gör så hela tiden, vi har börjat fälla upp vår skötbädd mot väggen när den inte används. Första gången vi gjorde det så såg Nisse helt chockad ut. Men va nu då? Och så gick han och undersökte och letade efter den. :) Visst gör det inget att han ligger där men jag tycker det är lite ofräscht då han fäller ap mycket! Vagn och spjälsäng brukar han sno också. Idag var det premiär för babyskyddet till bilen. Buskatt! ;)

 3. sawiik skrev

  Just det, jag har fixat en ny länk till Gimp. Finns på min blogg. :) Ska skriva senare om hur jag gjorde min header också. :)

 4. missminim skrev

  Tack för de fina och peppande orden :)

  Haha så söt katt! Vi har tre katter och de hittar de mest festliga ställen att lägga sig på.

 5. Ha ha ha, va roliga de är de små håriga liven och sååå söt och fin!!! Saknar mina missar så det skär i hjärtat ibland!


Kommentera


ett × 5 =