Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

”Mensvärk”, ryggvärk och illamående

Det är så typiskt när jag faktiskt har fått sova i natt så känns det som att jag har mensvärk (kan inte beskriva på något annat sätt), ont i ryggen och mår som vanligt illa efter frukost. Lite huvudvärk har jag också.. Idag ska min systerdotter konfirmeras och jag kan inte vara med för att jag mår för dåligt. Jag hoppas verkligen att det blir en fin dag trots det dåliga vädret och att hon firas ordentligt!

Nu är det 10 dagar kvar!3

kommentarer på ”Mensvärk”, ryggvärk och illamående
  1. stina skrev

    Så trist! Hoppas hon får en fin dag och att du får en bra dag!
    Inte långt kvar nu! :)

  2. Mammut skrev

    Förvärkar kanske? :) Så var det för mig med andra barnet! :)

  3. Mammut: Tror du att det kan vara förvärkar? Det känns mest som ett molande hela tiden.. Som att mensen är på gång men att den aldrig kommer.


Kommentera


två × 9 =