Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mer jul, jag vill ha mer jul!

Den där riktiga julkänslan har inte infunnit sig än. Trots pynt, julgran, adventsljusstake och lussebullebak. Kanske kommer den snart. Om inte annat är jag säker på att den kommer när vi har åkt till mamma och pappa där vi ska fira jul! Hur har ni gjort för att få det juligt hemma? Det här är lite av hur det ser ut hos oss:

P1030115

P1030116

P1030119

P1030121

P1030122

P1030123

P1030124

P1030125

Signes favorit är stjärnan på bild nummer två! Undrar förresten hur det kommer gå med gran nästa år när Signe är 1 ½ år!8

kommentarer på Mer jul, jag vill ha mer jul!
 1. Fint ni har det :) Jag har faktiskt inte julpyntat nånting hemma,känns onödigt då jag ändå inte kommer va hemma i jul… Dessutom har jag en stark känsla av att alla julsaker står längst in i vindsförrådet…

  Men julstämningen/känslan saknas helt o hållet,se inte fram emot julen alls i år.. Bara möjligtvis julmaten! :/

 2. Ska fira jul hos föräldrarna så hela julafton kommer spenderas där,från morgon till sen kväll/tidig natt.. Sen juldagen spenderas nog också där för då brukar vi käka med farföräldrarna och morfar.. Så jag är i princip bara hemma och sover några timmar/natt.. Sen i mellandagarna blir det ju jobb så då är man inte hemma av den anledningen :)

  Usch ja,halsbränna är inget kul alls.. Hade en ordentlig släng av det igår kväll :/ Brände som jag vet inte vad

 3. Sandra skrev

  Vad julfint ni har det!

  Ja, vad kan man göra för att få mer julstämning?! Kanske lyssna mer på julmusik? Det brukar fungera för mig. Har du någon bra film med jultema? Jag brukar få julkänsla av att titta på till exempel ”Love actually” eller ”The Holiday”, feelgoodfilmer med mycket julmys. Annars får du börja överkonsumera julmust, skumtomtar och Aladinpraliner ;-)

  När åker ni till dina föräldrar? Ni kommer säkert in i rätt stämning när hela familjen samlas.

 4. hostherese skrev

  Ja, sådana nätter blir det ibland :) Förhoppningsvis får jag en chans att vila idag.

  Så fint ni fått det hemma! Mysigt.

 5. Vad juligt och fint ni hare :D

  Hahaa ja jag har ingen aning om han har stora fötter eller inte :D har aldrig tänkt på de ;)

  Hehe jag har oxå tänkt på det där med julgranen nästa år ;) min kompis har en 1,5 åring som springer omkring hemma hos henne och hon trodde att det inte skulle gå att ha julgranen framme. Men det visade sig att det var inga problem :) förutom när hon blir trött, då går hon tydligen fram och sliter i kulorna :)

 6. Här hemma har vi pyntat lite grann här och där. Ingen julgran eller överdrivet mycket som jag annars pyntar. Förra året hade vi inte heller någon gran och så. Men det är för att vi åker bort över jul och ingen ser vår gran och när vi kommer hem skulle den säkert ha hunnit barra. Men vi har ljusstakar, lite tomtar och julblommor i alla fall :) Julradion är en bra radio där julmusiken skapar stämning! :)

 7. kajsakavat skrev

  vaaa mysigt :D :D

 8. sofia skrev

  ojoj vad juligt! jag har inte en enda jul-pinal hehe…


Kommentera


8 − = noll