Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Min dag

Utmaningen dag 6 – Min dag

För mig borde den här utmaningen heta morfars dag eftersom jag ska skriva om dagen som var igår, morfars 90 årsdag. Vi vaknade 08, sovmorgon kan man tycka men det berodde på att Signe inte kom i säng förens tre timmar senare än vanligt. Det är svårt att hålla på rutinerna när man inte är hemma! Efter dusch och tillfixande åkte vi och köpte blommor, en bukett med Sydafrikas nationalblomma i.

protea-3

(Bild från www.flowersgallery.net)

Sedan bar det av vidare till restaurangen. Efter mammas stressande och mässande om att vi kommer bli så sena kom vi ändå dit en halvtimme innan alla andra. Vi åt mat och Signe fick mumsa på majskrokar och riskakor. Hon somnade dock ganska snabbt. Det var nog lite jobbigt med alla människor och intryck.

Sen åkte vi till morfars äldreboende för att äta tårta i matsalen. Då kom även några av hans vänner och han fick presenter och blommor.

P1020558

Signe åt och bajsade och sen blev hon trött igen. Hon fick ju aldrig sova några längre stunder direkt. Det var en bra dag och så roligt att fira morfar!
Kommentera


+ tre = 8