Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Min första kärlek

Utmaning dag 2 – Min första kärlek

Min första kärlek var en riktigt omtumlande och känslostormande kärlek. Jag träffade honom när jag var 15 år och han var 18. Det var en kompis till en kompis till en kompis och i början var det riktigt tonårspirrigt. Vi blev tillsammans nästan direkt efter att vi träffades första gången och hade ett förhållande i flera år. De första åren var både bra och dåliga. Det hela var ganska omoget även om vi såklart tyckte att vi var väldigt vuxna som bodde ihop och allt. Han var hela min värld ett tag och jag struntade ibland i skolan bara för att få vara med honom ännu mer. De senare åren bestod dock i mycket av och på och en massa velande. Det hela slutade med tårar och bråk och så småningom insikten att vi hade vuxit ifrån varandra.

Tyvärr känner jag att jag inte kan skriva så utförligt om det här. Vi har fortfarande gemensamma kompisar och jag vill inte att det ska bli för personligt!2

kommentarer på Min första kärlek
  1. Sandra skrev

    Jag tycker att det var personligt och fint. Roligt att läsa.

  2. Oj oj ja sina ungdomskärlek är något som man alltid kommer att minnas. Det är verkligen då man är ung och måste vara med varandra hela tiden! Känner igen mig så mycket i den här historien. Ska nog också ta och göra dom här utmaningarna. Roligt att lära känna andra här på djupare plan:)


Kommentera


− 7 = ett