Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Minbebis och bilder

Vad trött jag blir på forumet ibland..! Jag får tydligen inte prata om någonting som inte har med graviditet att göra. Jag trodde att de allmänna snacktrådarna var till för just prat om lite olika saker. Självklart är graviditet det som diskuteras mest, inte så konstigt när det är ett forum och graviditet och barn! Men det är svårt att skriva utan att någon aldrig ska bli arg, sårad eller ta illa vid sig. Skulle man behöva tänka när man skriver på om texten skulle kunna tolkas på ett negativt sätt hos någon på forumet så skulle det ju heller aldrig gå att skriva någonting.. Nej, jag funderar starkt på att ta en paus från sidan. Jag gillar den annars men ibland blir det för mycket. 

Nu fungerar det i alla fall att lägga in bilder igen.. Här är magen för vecka 24. Den ser lite skum ut framifrån, som att den inte får plats riktigt.

Vecka 24

Vecka 24 fram1

kommentar på Minbebis och bilder
  1. Jättefin mage! :D
    Jag är också en majmamma, tror att jag minns dig från forumet…
    Vad tror du att du får…tös eller kille?


Kommentera


× fem = 45