Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mobilblogga?

Att mobilblogga vore kanske nåt? Får se hur lätt/svårt det blir. Nu har jag i alla fall möjlighet med min nya mobil, Samsung Galaxy sII. Jag är supernöjd än så länge! :)

Tänkte prova lägga in några bilder sen också.3

kommentarer på Mobilblogga?
  1. Ja, det är bäst att kunna blogga via mobilen. Bilderna hamnar inte alltid där man vill ha dem, men det går fort och lätt! Kul blogg du har!

  2. heartan skrev

    Du kunde inte riktigt hålla dig från bloggandet alltså? ;) Jag brukar mobilblogga rätt ofta och det funkar, om man bara orkar kolla stavningen – så att man inte gör nån ”Damn you autocorrect”-mässigt misstag, tex skriver att man haft kuk hela dagen istället för kul. (Iofs kan det väl vara kul det med.. haha) ;) Hoppas du gillar nya mobilen iallafall!!!
    kram till er!

  3. gopplan skrev

    Kul. Har saknat dig lite härinne, men ta det lugnt och njut av sommaren och blogga när du kan. Själv är jag inte intresserad av att mobilblogga, det räcker så väl med den tid jag sitter framför datorn hemma. Vill inte bli helt beroende, som jag såklart skulle bli….


Kommentera


fyra − = 3