Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mors dag

Idag är det ju mors dag och därför vill jag säga grattis till min mamma, världens bästa, som nu också är världens bästa mormor! Det har hon i och för sig varit ett tag men inte till mitt barn. Tack mamma för att du är den du är. Du betyder oerhört mycket för mig!

P1070174

P1070176

P1070183

Idag har också varit min första mors dag som mor! Jag firades av Patrik och Signe som hade köpt balkonglådor, jord, blommor och hela paketet. Jag har velat ha det länge eftersom det blir så mysigt och fint med blommor ute. Man får mycket större lust att sitta där då. Dessutom syns de ju inifrån :)

P1070215

P1070211

P1070208

P1070204

P1070202

Vi har också varit iväg och firat lilla Molly som har blivit 1 år redan. Snart står Signe och sedan Claudia på tur. Mycket att fira!2

kommentarer på Mors dag
  1. Åhh vad mysigt med blommor. Jag vill också ha nya blommor på balkongen och vid vår entré, ser så tråkig ut annars för grannen har blommor överallt. Men vi är två om den saken här hemma eftersom jag inte gärna går och handlar upp hela föräldrarpenningen med att köpa blommor :P Ska visa Daniel att du fått blommor och blinka lite med ögat så kanske jag får några lagom tills jag fyller år i slutet av juli, haha :P

  2. Kul att ni kom på kalaset också och tack för bollen hälsar Molly. Hon leker med den för fullt här hemma och skriker varje gång hon ska kasta, tokunge!


Kommentera


fyra × 4 =