Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mys och grötmustasch

Nu har vi varit på vårdcentralen och tagit lite mer prover på mig. En sköterska höll Signe under tiden som skötte sig exemplariskt! Efter att vi kom hem har vi bara haft det mysigt. Signe har lekt lite på sin nya krypmatta som hon fick av min gudmor Hildegun på namngivningen. Klossarna är från mormor och morfar och från gudmor Sarah och hennes sambo Otto. Den rosa hästen är från Elina!

P1020314

P1020323

P1020331

Att mysa med katterna är också roligt, i alla fall enligt Signe:

P1020333

P1020334

P1020337

Äntligen har Signe börjat gilla gröt. Eller älskar snarare!

P1020341

P1020345

Katterna vill också vara med. (Jag vet, man ska inte mata katterna på bordet!)

P1020347

P1020349

P10203528

kommentarer på Mys och grötmustasch
 1. sawiik skrev

  Host host…sådär gör vi med Nisse, han äter ALLTID på borden. ;) Jag diggar era katter alltså, de är som Piff & Puff. Samma kull?

  Haha, gröt är gottigt. :) Och den rosa hästen var inte dum heller tycker Signe. Ligga sådär med katterna hoppas jag Love gör sen. :) Mys pys!

  Ang skedarna. Zandra tipsade om bambino som har liknande skedar för samma pris fast i 4-pack på tex coop. Kolla det först annars! :)

 2. Men va mysiga bilder!! Va kul att det går så bra med katterna!! Jeppe älskar oxå gröt…äter som en häst, ha ha ha! Vilka mysiga leksaker förresten! Har funderat på det där med leksaker…hur mycket ska man satsa på att köpa? Vad är vettigt. Det är ju liksom dumt att köpa för mycket samtidigt som man vill att de ska stimuleras med roligheter och nyttigheter!
  :-)

 3. radovic skrev

  Gulliga bilder på katterna och Signe.

 4. Hihi sötiskissar!! :D

 5. USCH skrev

  USch usch o fyy för katterna på bordet!! så äckligt!!!

 6. Ja det är ju en allmänt vedertagen åsikt. Speciellt hos äldre. Tycker inte att det är så äckligt när man städar efteråt och katterna är väldigt renliga av sig :)

 7. Lina skrev

  Hej!

  Jag undrar bara var du fått de där mjuka byggklossarna ifrån. Fin blogg också föresten.
  Tack för svar.

  Mvh /Lina (mamma till 5 månader gammal Vera).

 8. Hej Lina!

  De med lite större tryck på är från IKEA och de med lite mindre tryck på är från England som min syster har köpt.

  Kram


Kommentera


8 − fem =