Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Några uppdateringar

Herregud.. Signe ligger i sängen och gråter, skriker och pratar om vartannat. Dagen efter babysången har inte varit en lätt dag. Läggningarna på dagarna är just nu inte särskilt roliga.. Hon verkar förstoppad också. Är det mjölken ändå?? Inte som ger eksem men att det ändå påverkar magen? Suck. Hon har inte bajsat på två dagar nu.

Så till uppdateringarna. Jag har ju glömt att skriva om hur det har gått med sovpåsen! Det har gått alldeles utmärkt faktiskt :) Det som har förändrats mest är själva läggningen på kvällen som går mycket, mycket fortare nu. Vi lägger ner henne och går ut i princip. Ibland räcker det så och ibland får vi gå in och kramas lite. Jag hade velat ha en tidigare men men, bättre sent än aldrig! Vi använder inte sovpåsen på dagen men man kanske borde det nu. Dock tycker vi att det är en bra markör för att det är nattsömn som gäller…

Anna & Axelgrejen tänkte jag också uppdatera lite om. Jag fick ut paketet till slut och skickade tillbaka det med en gång. Förhoppningsvis är det bara påminnelseavgift och frakt vi får betala. Något annat tänker jag inte gå med på. Men det  är ju tillräckligt dåligt det också! De visste inte heller vilka som skulle betala tillbaka pengarna, antingen de eller Klarna. Som sagt. De har stor koll!

Tre pauser i skrivandet behövdes för att gå och ta upp Signe.. Jag börjar bli jävligt hungrig men det är knappast så att man kan ta någon längre paus från en skrikande bebis…!Taggar: , , , ,

8

kommentarer på Några uppdateringar
 1. Sandra skrev

  Inget roligt med förstoppning. Jag gör egen katrinplommonpuré till Albin som han får två ggr/dag. Det hjälper hans mage. Har du testat om det kan hjälpa Signe? I hans fall är det nog gröten som är mest förstoppande. Han får ju ingen ersättning. Hoppas Signe ska må bättre snart.

  Vi använer också bara sovpåsen på natten. Skönt att det går bättre med nattningarna för er nu!

 2. Messmör !! ;) OjOjOj, den blöjan var inte rolig efter att vi började ha messmör i ersättningen ett tag..

 3. Knut har oxå varit väldigt besvärlig att lägga på dagarna dom senaste veckorna och ibland har det tagit 1 timme innan han somnat och då har man fått sprigna in tusen gånger till honom! Men nu har vi börjat hålla han vaken längre och nu igår och idag har vi lagt honom och han somnat direkt! Vi har inte behövt gå in en enda gång! Istället för att han är vaken sina vanliga 2 timmar, så är han vaken minst 3 timmar men helst 4 och då slocknar han direkt! Så Knut har gått från 4 tupplurer om dagen till 2! Kanske värt att testa med Signe? Att hålla henne vaken längre innan ni lägger henne :)

 4. sofia skrev

  jag har ingen sovpåse på dagen, då sover kerstin i sina kläder bara uppepå ett täcke, påsen sover hon bara i på natten :)

 5. Emma H skrev

  (svar:) Haha, jag funderade också på att köpa någon fånig liten mjukisgrej, bara för att det var lite fånigt och roligt. Fast jag tror att Pieter knappt skulle ha tittat på den, så jag lät bli. Och köpte lite smarriga kakor som jag kunde ha nytta av också. =)) Men ja de är faaarligt goda. Bäst att proppa i sig dem så fort det går så att de tar slut sedan och inte ligger där och frestar. Tänker man rätt eller? =P

  Claudia har haft uppemot 40 grader vid några tillfällen de senaste dagarna, bl a mitt i natten. =( Men idag har hon haft lite lägre. Hade ingen feber på morgonen, var uppe på 38 mitt på dagen, och på kvällen var det under 37 grader igen. Så hoppashoppas att det har vänt nu. Hon var bra mycket piggare idag än igår dessutom. Vi har inte pratat med BVC men jag pratade med sjukvårdsrådgivningen en morgon när hon haft så där riktigt hög feber på natten. Hon vaknade med skakningar och blå händer och fötter. Kändes otäckt, men var tydligen helt normalt när febern går upp på småttingar. Fy alltså. Man önskar att barnen slapp vara sjuka och slå sig och allt sånt där, men de måste ju igenom det…

 6. Dalis skrev

  Hej! Har du läst ”Internationella Sova hela natten”? Kolla den på bibblan och se om du gillar tankarna. Kan vara värt det ;) Jag gillade den och det funkar för oss :)
  /Dalis

 7. Dalis: Sova hela natten har jag läst, men det är kanske inte samma sak? Nattsömnen fungerar ju men dagsömnen krånglar ibland..

 8. Hej!

  Vi körde också med messmör, funkade super för Albins mage också.

  Svar: Jag är kanske konstig men jag tycker att hallonbladstet är jättegott :) Dricker det för att underlätta förlossningen, men lika mycket för att det är gott. På hemsidan där jag köpte det så står det att man inte ska börja förns i v.35 för att det ”kan” hjälpa förlossningen på traven. Men som sagt, jag dricker det som vilket te som helst :)


Kommentera


två − 1 =