Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Namngivningen – ett första smakprov

Nu har vi kommit hem från namngivningen. Det tog allt som allt cirka tre timmar och var otroligt lyckat, trevligt, mysigt och omringat av kärlek. Jag tror inte riktigt att jag kan förklara i ord hur bra det var. Och jag är så nöjd med att vi inte hade dop bara för sakens skull. Det här var så personligt och ja.. Supermysigt! Signe mådde jättebra också och var glad. Hon blev lite trött dock men började inte gråta eller någonting utan var så himla duktig. Jag skriver mer imorgon och lägger då också upp en massa bilder. Här kommer ett litet, litet smakprov på Signe och en av hennes kusiner Nils. De var så söta tillsammans:

P1020265

P102026710

kommentarer på Namngivningen – ett första smakprov
 1. Åh vilka mysiga bilder! Kul att allt gick bra!

 2. gopplan skrev

  Vad roligt att det blev lyckat! Riktigt söta bilder på barnen! Det är klart att man inte ska ha dop om man inte är troende. Då är det bättre att göra som ni gjorde och låta Signe välja om hon vill döpa sig själv när hon blir stor. Dopet har ju ändå inget med namnet att göra.

 3. Jennie skrev

  Tack. En vänina som gjort headern. Dock lite för liten och förstorar jag den så blir det helt fel i pixlarna. Ser konstigt ut. Ja, prova grytan! Lova skriva sen hur den blev. Den är super god! ; ) Lycka till kram

 4. missminim skrev

  Vad roligt att dagen blev bra! Jättemysiga bilder!

  Tack för att du hejar på :)

 5. Johanna skrev

  Härligt!! Vi bor i Borlänge! Kram/J

 6. sofia skrev

  så fin hon ser ut att vara! ser fram emot bilder :)

 7. Michaela skrev

  Skönt o höra att dagen flöt på bra och framför allt att Signe va på bra humör! :) Mysiga bilder på henne och kusinen :)

  Ja tacos var gott,igår blev det hasselbackspotatis fläskfilé och gräddsås :P

  Haha en sån speciell dag som det var igår så får man svulla lite extra ;) Jag käka saffranssemla igår :) Hur gott som helst!

  Kram

 8. hostherese skrev

  Vad roligt att det blev så lyckat! :)

 9. Vad kul att det gick så bra! Längtar att få se fler bilder :D och vad fin klänningen är :D

 10. radovic skrev

  Visst är det svårt att beskriva något riktigt lyckat eller underbart med ord. Det vore som om orden inte räckte till som att man nästan förminskar det stora genom att sätta ord på det. Bilden talar för sig :)

  Svar: Du hade rätt :) Ingen jacka, ingen träff med kompisar men joggin rundan blev av.


Kommentera


tre × = 3