Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

När blir det för personligt?

Jag har de senaste dagarna haft en lite gnagande känsla angående min blogg.. Jag tycker att det är både skönt och bra att vara personlig och skriva om det mesta på bloggen. Likaså är det sådana bloggar jag tycker om att läsa själv. Men var går gränsen? När blir man för personlig? Det bestämmer jag såklart själv men ibland kan det gå av bara farten och så kommer jag på sen att ja, det där skulle jag kanske inte ha skrivit. Ibland kan jag känna världens oro för bilder och filmer också, att någon ska sno dem eller använder dem på diverse obehagliga sätt. Det är ju helt omöjligt att veta och förhindra vad som helst som kan tänkas ske. Ja, jag vet inte. Det känns väldigt tudelat. Det är skönt att dela med sig och få gensvar och kloka/snälla kommentarer men samtidigt vill jag ibland bara radera hela bloggen.. Hur tänker ni andra om det här?6

kommentarer på När blir det för personligt?
 1. zandras skrev

  Jag tänker precis som du. Jag försöker att inte vara allt för personlig, eller dra in personers namn i onödan. Det är svårt. Verkligen. Men man får lita på sitt egna omdöme helt enkelt. Om man känner att något känns fel så struntar man i att lägga ut de på bloggen :)

 2. Jenny skrev

  Jag är också personlig på min blogg. Det är liksom min ventilation… Men man får passa sig att inte ventilera för mycket, tex hänga ut folk. Ibland kan man ju bli lite upprörd eller uppgiven o behöver då blogga av sig. Som tur är vet jag att de flesta som läser min blogg är vänner…. Skulle jag skriva för privat eller personligt vet jag att dom skulle säga till mig!

  Jag tycker att du är lagomt privat o personlig :)

  KRAM

 3. Ett sätt är att lösenordskydda sin blogg och bara ge ut lösenordet till de närmaste om man vill. Att vattenstämpla bilderna är också bra. De har jag börjat gjort på Molly för att ingen kan spara bilden och göra något med den. Och som någon innan nämde att man kanske inte ska skriva ut hela namn… Jag har bloggar sedan 2006 och det är först nu när Molly kom som jag kom på att allt man skriver faktiskt ligger kvar där ”ute” i nätet även om man raderar….

 4. gopplan skrev

  Ja det ar ju en balansgang det dar. Det ar ju trakigt att lasa opersonliga bloggar men man vill ju inte hanga ut nagon. Jag har som policy att aldrig skriva nagot negativt om nagon, men snalla saker gar bra:-) Jag tycker att du lyckas bra, din blogg ar intressant men inte utblottande om du forstar vad jag menar.

 5. sofia skrev

  sålänge min blogg inte har flera tusen läsare utan bara ett par hundra så känns det okej att vara rött personlig tycker jag. man får känna efter själv. klart folk kan sno bilder åså, men jag orkar itne vattenmärka osv, så det får vara som det är :)

 6. sawiik skrev

  Jag försöker tänka efter 1 & 2 gånger innan jag skriver inlägg som inte bara rör mig och Love. Att vattenstämpla bilder har jag funderat på men orkar inte gå igenom alla bilder och fixa det. Jag försöker styra bloggen med sunt förnuft helt enkelt. =)


Kommentera


7 − ett =