Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu får det vara nog

Nu tycker jag att det får gå lite längre tid än en vecka mellan sjukdomar och andra (allergi)attacker. Jag gav henne gröt till middag eftersom det är lite mildare än vanlig mat men det spydde hon upp. Jag läste att det var vanligt och hon verkade lite lugnare efter det. Lilla gumman blir ju helt slut. Ikväll när jag lade henne rullade ögonen bak i huvudet på en gång när jag började läsa så jag kortade ner lässtunden rejält. Måste säga att jag ändå är väldigt imponerad av att hon inte gnäller så mycket utan verkar ganska glad.

Så här vill vi ha det snart:

P10509556

kommentarer på Nu får det vara nog
 1. Stackars liten. Jobbigt att vara sjuker hela tiden ju =(

 2. Magda skrev

  Vilken söt body, Nora fick en fbk-tröja av Oskar som hon måste ha när de spelar match :) och som hon hade på babybild i tidningen.

  Hoppas det snart blir bättre och att prickarna försvinner, det måste vara jobbigt när en inte vet om det kliar, svider osv efterosm de inget kan säga de små.

  SV, vi var på info i tisdags och börjar i vattnet på tisdag, får hoppas hon gillar vatten så mycket som jag gör.
  Vi mår bra tack, jag har haft halsböld men äter sista antibiotikan idag och känner ingenting av den alls faktiskt så den har nog försvunnit. Det gjorde jäkligt ont faktiskt.
  Hoppas ni får vara friska nu, ni har varit sjuka tillräckligt det här året tycker jag. KRAM

 3. Sandra skrev

  Ja, nu får det verkligen vara nog! Usch, så tråkigt för er och stackars lilla Signe.

  Hihi jag ser att Signe håller på rätt lag i hockey :-D

  Svar: Varm smörgåstårta kanske inte låter så gott, men det är supergott och väldigt onyttigt. Det är en härlig blandning av stekt bacon/purjolök och creme fraiche, mjukost, tomater och riven ost som man varvar i flera lager mellan polarbröd och sedan har i ugnen.

  Hoppas ni får en fin och FRISK helg!

 4. sofia skrev

  usha vad trist å läsa om detta med fisken! stackars signe, och er! hoppas man löser det snabbt.

  sedan är det kul å se henne nu för nu ser man verkligen mer å mer av dej i henne <3

 5. radovic skrev

  Svar: Knäppt nog har vi inte testat henne ännu. Jag åkte till ett ställe för att ta blodprov men det fick jag inte. De sa att de inte var vana att ta blod från så små så jag fick vända mig till ett barnsjukhus, vilket vi inte gjort ännu. Men det jag vet är att hon får diaree av mjölk och allegisk reaktion av någon typ av grönsak eller ämne i buljong. Knepigt, man är hela tiden lite rädd när man ger henne mat.

 6. radovic skrev

  Sötgurkan då!

  Svar: Vi har remiss, så det är bara att ta sig till sjukan.


Kommentera


2 × = fyra