Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu kan jag stå på knä!

Igår ålade Signe fram till min träningsmaskin och lyckades faktiskt dra sig upp på knä! Nu är det nog inte lång tid kvar tills hon kan ställa sig upp helt. Det är bara det att det inte finns så mycket bra att ta tag i för henne i rätt höjd. Så här såg det ut:

P1040632

1102057

kommentarer på Nu kan jag stå på knä!
 1. Vad duktig du är Signe! Hoppas du börjar gå snart och gör vardagen lite mer fartfylld för din mamma och pappa hehe ;)

 2. Heja Signe! :) Det står väl inte på tills våra små knatar runt tillsammans :O

 3. Duktig liten tös!!!

 4. En liten skrev

  Sv: Har flera vänner med barn men de flesta är 1-2 år gamla. Några är förhoppningsvis mammalediga än till sommaren/hösten. Min kusin jag umgås mkt med fick barn nu i vintras så hon är iaf hemma. Hoppas fler ‘kommer ut ur garderoben’ ju längre tiden går! ;)

  Min sambo är trött jämt, han sover nästan mer än mig! Speciellt när vi lägger oss i soffan, då somnar han direkt. Han blir väl trött av allt mitt bebisprat hela dagarna! ;P

  Vad roligt det måste vara med massa framsteg. Kan tänka mig att det är mkt som händer i den här åldern!

 5. sawiik skrev

  Oj, vad du kan Signe! Snart springer du runt och leker rövare. Skoj! :)

  Haha, leverpastej med banan, avokado och kalkon. Hon är nog en riktig finsmakare Signe. Jag tycker du kan testa! :)

  Jo, nu när farmor är lite dålig så vill jag ta vara på den tid vi har kvar. jag vet jag kommer några mig annars. Sen gillar ju hon Love och han henne. Vill inte föröva henne att se Loves utveckling. Vi fick mer kontakt när pappa dog, när jag var tonårnig kom vi inte överens alls. Har väl lite skuldkänslor för hur jag betedde mig så vill visa att jag ångrat mig och ber om ursäkt.

  Hittade en bikini överdel men inte var den snygg. Duger men inte mer än så.

 6. Sandra skrev

  Jaaaaa heja Signe! :-)

  Har ni börjat barnsäkra där hemma? Vi har inte gjort det än, men jag borde verkligen ta tag i det nu.

 7. Kajsa skrev

  Så söt!


Kommentera


sex − = 2