Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu kommer de!

Ja nu kommer tänderna! Man ser som två vita streck i överköken. Tjoho, lite spännande är det allt :) Men något som jag tycker är lite konstigt är att det är de två i just överkäken som har börjat titta ut, men inte där nere. Överallt där jag har läst är det dem där nere som ska komma först. De kanske spurtar ikapp och kommer samtidigt? Annars är hon väl lite ovanlig då, med det med. Hon sitter ju redan lite ”ovanligt”. Men inte måste man göra som alla andra heller :)

Matglädjen har fortsatt idag och hon slog matrekord med kalopsen också! Tänk att man blir så glad :) Snart blir det kalas.5

kommentarer på Nu kommer de!
 1. Det är så olika med tänderna så haka inte upp dig på det! De kommer när de kommer och vissa får inte ens tänder innan de fyller ett år. Tänk Mollys tänder, i överkäken syftar jag på och svägerskan föddes med två tänder…

 2. Hehe tänderna behöver inte komma precis som man läser, det är Knut ett bra exempel på haha :D kolla in hur Knuts tänder kommit: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/2011/03/31/4990172-fullt-upp/ Dom har inte riktigt kommit upp som det är tänkt att dom ska komma upp :D

 3. Sandra skrev

  Ja, vad roligt med bissingarna! Är det något jag lärt mig så är det att alla barn verkligen är olika, de gör saker i olika ordning, utvecklas olika snabbt inom olika områden, så att Signe får tänderna på överkäken först bara bekräftar det. Så roligt! Nu kommer det gå ännu bättre med maten ska du se. När hon kommer på hur hon ska tugga med tänderna kommer hon säkert äta som aldrig förr, och säkert bli väldigt intresserad av att upptäcka vad hon fått för nytt i munnen ;-)

  Så roligt för er att det går bra med maten! Så glad för er skull efter all jobbig sjukdom som ni behövt gå igenom.

 4. va roligt! de är ju så söta när de har små tänder som sticker fram :)
  och du.. va roligt medmaten!! jag förstår dig att du känner dig lättad. tummen upp för signe!! och grattis i efterskott på månadsdagen! kram!

 5. Har också hört att det är vanligast att de kommer nere och det gjorde de på mina tjejer. Men alla sätt är väl bra? :-)


Kommentera


sju + = 11