Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu så!

Wiii, läkaren var bra. Jag kände mig lite störig eftersom hon tydligen bara hade kommit dit för min skull. Sköterskan jag träffade igår hade sagt att jag hade det så jobbigt att hon måste träffa mig tidigare. Stackarn! Hon trodde och hoppades att det i alla fall inte är någonting reumatiskt men tog prover på det ändå. Jag fick en kortisonspruta i axeln som, om den fungerar, kan visa att det kanske är för trångt i axeln. Hon stack mig två gånger i axeln och sa att det var lite svårt för att jag var så smal, men det tar jag som en komplimang haha, med strimmig degmage och allt. Hon tyckte även efter en massa ryckande, kännande och klämmande att jag var överrörlig men ville överlämna den bedömningen till en sjukgymnast. Så nu blir nästa steg att vänta på prover, ta kontakt med en sjukgymnast och börja träna. Det var tydligen det viktigaste av allt, oavsett vad det är. Förhoppningsvis är det inte reumatiskt!

Jag måste lägga in några bilder från igår kväll. Lillpluttan och lillpluttans pappa är ju så söta!

Signe sittränar med amningskudden. Då kommer den ju till användning i alla fall!

12080

Tjockiskatten gillar också amningskudden.

12081

Sitter i soffan och beundrar taklampan.

12082

12083

Gillar du också lampan?

12084

Du är så rolig pappa!

12085

Här ligger jag på golvet..

12086

Men jag har ett mål!

12087

Snart kan jag ta mig till granen!

120887

kommentarer på Nu så!
 1. Va skönt att du fick träffa en bra läkare!! Så du får den hjälp du behöver! Va söt hon är. Kan tänka mig att granen får mycket uppmärksamhet! :-)

 2. Vilken arm är det du har problem med? Dumma mig som kommer med en idé… Om det är vänster kan det inte bara vara ”träningsvärk” efter att du burit på Signe?

 3. Haha ! Sköna bilder =)

 4. kajsakavat skrev

  haha va sött med granen som mål ;)
  va skönt att höra att du fick en plan av en så bra läkare! Nu håller vi tummarna!!!

  svar:
  är det läkare som sjukskriver eller är det den sjukgymnasten man träffat?
  Antar att det är läkare…
  Jag har börjar läsa om förlossningen och smärtstillande, så hoppas att jag får lite mer infor utav MVC:s profylaxintro. För just nu verkar profylax och epidural helt ok att prova, men sen vet man ju inte, kanske behöver ta ALLT!

 5. Ja det är minst sagt störigt :/ Personen i fråga var dessutom online och har läst meddelandet,men kunde inte ta 1-2 minuter o svara trots att denne var online i 20 minuter till efter att h*n läst meddelandet!

  Ibland kan jag verkligen bli såå trött på folk :/

 6. Vad skönt att det gick bra hos läkaren! :D Du kan garanterat ringa på måndag och fråga efter provsvaren! Hoppas på det bästa! :D

 7. sawiik skrev

  Vad skönt att det går framåt för dig! Och Signe är sååå söt när hon kryper runt. :)

  Sv: Känner igen det med egen dator och tv på rummet tidigt, min kompis har gett sina 2 äldsta det på deras rum. Och tv-spel! En annan sak att spela ihop med barnen när de är små men inte själva… Dessutom så har de alltid låtit barnen se på tv typ dygnet runt. Ingen fantasi där inte. Jag tycker man är lat som förälder om man jämt sätter barnet framför tv:n istället för att leka med dem själv. Bolibompa är väl en sak men annars tycker jag inte det.

  Egen mobil har min brorson på 6 år, visst han har inga pengar på den men har den som leksak och hans mormor ringer till han på den för då blir han ju så glad!? Sjukt…när det finns leksaksmobiler. Sen ska han få egen stereo nu när han fyller, med usb och allt… suck!

  Jo, jag är glad att jag fick Love nu och inte om några år, men barnasinnet kommer jag ha lääänge! :)


Kommentera


− tre = 2