Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ny header och L8 Nyberg

Vad tycker ni om den nya headern? Det är Patrik som har fixat ihop den på en ledig stund över på jobbet. Jag tycker att den blev jättebra! Funderar på att byta bakgrund också men det är så svårt att bli nöjd och jag kommer alltid tillbaka till den jag har nu.

Jag fick hem en del accessoarer igår från L8Nyberg.se som jag ska ha på bloggalan. Jag kan varmt rekommendera den sidan för även om det är väldigt billiga priser på allting så kom det fint inslaget. Det gillar jag! Nu är det skor och väska som fattas men här är det jag fick  hem igår:

Ett flätat hårband…

P1060712

… som jag tänkte sätta denna fjäder på:

P1060715

Och i den här fina asken…

P1060719

.. låg de gräddvita rosörhängena.

P1060722

P1060724

P1060725

Den här rosetten fick jag med gratis som hemlig gåva:

P1060727

Imorgon hoppas jag på att hitta det andra!4

kommentarer på Ny header och L8 Nyberg
 1. Deer skrev

  Åh, du kommer att vara urfin tror jag :) Modigt och snyggt med fjäder i hårband! Är det gala så är det :)

  Jag tycker headern är fin, men bilderna skulle kunna vara aningen större!

  Kram & ha en mysig Valborg!

 2. soon to be skrev

  Jag ska sova över, vi får se om det håller hela vägen men tanken är den! Peder kommer vara själv med honom för första gången….Så jag kanske får åka hem på kvällen. Men förhoppningsvis inte :)

  Nu ska vi snart ner till elden :) Hoppas ni har en trevlig kväll!!

  Kram

 3. Sandra skrev

  Din header är jättefin! Vad duktig han är. Och du kommer att bli urtjusig i din 20-tals outfit. Roligt att klä upp sig så där, vilket i alla fall jag gör väldigt sällan numer. Jag växlar mest mellan jeans och mysbyxor ;-)

  SV: Hahaha ja det måste vara rejält kraftiga gaser :-) Nä, jag kan verkligen inte förstå att man inte kan märka att man är gravid, men då utgår jag ju från mig själv och alla graviditeter är ju olika. Men vad skönt det hade varit att slippa all oro för missfall, illamående, foglossning etc…

 4. Jenny skrev

  Du kommer vara så vacker vännen!
  Ska bli så kul att få se dig i hela outfiten ;)

  Kram


Kommentera


fyra + 5 =