Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Okej, det gick till hälften

Verkar som att filmerna inte gick att rädda ändå. Jag hittar dem ingenstans. Hela filmmappen är borta och den enda som finns kvar är en film som låg i en bildmapp. Han som har hjälpt oss ska försöka igen sen. Bilderna var i alla fall huvudsaken!

Nu är det två veckor kvar på tävlingen med Petitpure.se!7

kommentarer på Okej, det gick till hälften
 1. Vad skönt att bilderna gick att rädda men självklart tråkigt över filmerna!

 2. Sandra skrev

  Vad skönt att bilderna är räddade, men så trist med filmerna :-(

  Just det… tävlingen. Jag hoppas jag får tid och kika på sidan till kvällen.

  Hoppas ni har en fin dag!

 3. Magda skrev

  Hoppas filmerna oxå kommer tillrätta.

 4. sofia skrev

  om hårdisken är intakt borde det ju gå?

 5. Vad trist att filmerna inte kom med =/ jag vet själv hur det där känns, våran dator kraschade fär 3 år sen och alla våra kort försvann! Vi lämnade den till en pc-akut och dom lyckaeds rädda alla bilder! Direkt när det hände köpte vi en extern hårddisk där vi har alla kort just nu! MEN dom kan ju krascha oxå! Och våran börjar ju bli gammal nu när den redan är 3 år! =/ och nu finns det ju viktigare bilder än tidigare!

 6. Vad skönt att ni kunde rädda bilderna i alla fall.
  Vi råkade ut för nästan samma sak, men det var våran externa hårddisk som ställde till det. Vi kunde tyvärr inte få tillbaka våra bilder, 3 månader från när Albin var 4-6 månader var borta. Det var inte kul alls.

  Ha en trevlig helg!!

 7. rebecka88 skrev

  Usch va jobbigt, tur med bilderna iaf.
  Samma sak hände oss fast då var det en masssa bilder på när Emelia låg i magen bl.a, fick aldrig tillbaka dom, så har kanske 1-2 kort på magen som vi tog någon dag innan hon kom. Usch blir fortfarande ledsen när jag tänker på de.

  Hoppas på att fimerna kommer till rätta ändå!


Kommentera


+ 5 = nio