Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Omysig morgon

Den här morgonen har varit allt annat än mysig.. Sura miner, miner som tolkas som sura miner, tysthet, katter som skriker, bebis som skriker och är rastlös, grannars bebis som skriker ännu mer och så vidare. Det har varit en av de mest stressiga morgnarna på länge.. Det märks att det är något som stör Signe med alla de ljud hon har för sig. Förut kunde hon sitta i babysittern och prata lite med mig, kolla lite på tv:n och leka med sina leksaker. Men inte idag! Det är klart, det kan inte vara perfekt hela tiden.

Natten var inte särskilt rolig heller. Det verkar inte som att alvedonen hjälpte särskilt mycket eftersom hon skrek redan vid halv ett. Jag for upp som vanligt och går och hämtar Patrik för att göra mat, går på toa och upptäcker sen att hon sover. Det har blivit jättesvårt att veta om hon sover eller inte när hon skriker så där. Förut hördes det stor skillnad på sömnljud och vakenljud. Sömnljuden var mer utdragna, mörka i tonen och inte lika högljudda. Nu är det ingen skillnad. Är det för att hon störs av något? Om det nu är tandsprickning eller vad det är..

Så här såg det ut i morse:

YouTube Preview Image

Men jag väljer att komma ihåg morgonen igår med en relativt glad Signe:

P1010662

P1010665

P1010671

Signe och osminkad mamma med konstigt uppsatt hår:

P1010666

Signe redo för promenad:

P1010672

P1010673

Som slutade med en väldigt blöt vagn. Men det var mysigt ändå!

P10106747

kommentarer på Omysig morgon
 1. radovic skrev

  Låter som tänder det. Léni skriker så grällt och irriterat och outhärdligt! när hon har tänder på g..

 2. gopplan skrev

  Jobbigt med gnäll, men tyvärr är det ju så ibland. Det är inte lätt att vara liten och inte må helt bra. Samma sak här, men det beror nog på förkylningen också.

  Vad bra att du fick in tickern! Nu kan jag ju passa på att fråga hur du fick in youtube. Jag lyckas länka, men inte få in det direkt i bloggen.

 3. radovic skrev

  Det är nog individuellt. Hos oss har det första året varit väldigt gnälligt från och till, många tänder som tittat ut… Men det behöver inte bli så för er.

 4. Sandra skrev

  Å himmel vad sör hon är när hon sitter i sin sitter! Men jag förstår att det är jobbigt att hon är gnällig. Stackars liten. Ibland är det en väldig tur att de är så söta, eller hur?

 5. Sandra skrev

  Söt, ska det stå såklart!

 6. Therése skrev

  Så där brukar Tyra oxå låta… Typ jätte arg, men inte ledsen å inte konstant hela tiden utan av å till… Kommer av sig med pipandet å börjar sen igen… På min blogg la ja igår ut ett klipp när hon ”pussas med pricken” å där låter de typ lika! Fredrik säger att de nog är tänderna å de verkar ju de andra som kommenter oxå tro, så vi får väl ”hoppas” på det! :)
  Kram

 7. sawiik skrev

  Lilla pysen då…hoppas hon snart blir bättre! Jag har hittat ett par vinterstövlar, lägger upp bild senare. :) Vaccinationen är vid 3 månader, my mistake. ;)


Kommentera


+ fem = 13