Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Orolig natt

Den här natten var ju lagom rolig. Signe somnade någon gång mellan halv ett – ett. Jag hade som sagt lagt en kudde under madrassen så att det skulle bli lite lutning. Det hjälpte kanske lite men det är svårt att veta sådant alltså, när de inte kan prata… Snorsugen vet jag inte riktigt hur mycket den hjälper heller. Ett kort tag verkar det bli bättre i alla fall. När hon gråter blir det dock snorigt snabbt igen. Hon sov några timmar i alla fall men vaknade igen vid 04 och somnade vid 05, tätt emot mig. Sen vaknade hon vid sju igen så riktigt så hemsk som jag hade trott att natten skulle bli blev den inte. Jag kunde tyvärr inte somna igen vid 05 utan låg vaken tills hon vaknade igen. Så är det. Man får hoppas att nästa natt blir bättre.

När hon är utvilad och är uppe med oss är det nästan ingen skillnad i hennes humör och beteende. Hon verkar lite tröttare än vanligt men är sig själv, glad och sprallig. Skönt! Innan det ändras finns det nog ingen anledning till oro.

Bilder från krypträningen igår:

kryp

kryp1

kryp2

Och mys idag! Ser hon tröttare ut eller är det jag som inbillar mig?

kryp3

kryp4

kryp59

kommentarer på Orolig natt
 1. sofia skrev

  men lilla snuttan! stackars signe! hoppas hon blir frisk jättesnart! så syn dom dom när dom är sjuka. kerstin har peppar peppar inte varit förkyld ännu…

 2. Sandra skrev

  Vad skönt att ni tog er genom natten bättre än förväntat. Jag tycker också hon ser lite tröttare ut på ögonen. Inte så konstigt efter gårdagen. Lilla gumman…

  Svar: Nä, mango har vi inte testat. Gjorde du egen puré eller köpte du på burk? Tack för tipset! Vi testade banangröt idag. Det gick ner, men han tycker bättre om havregröten. Får Signe gröt under dagen? Vad tycker hon om det i sånt fall?

 3. gopplan skrev

  Stackars liten! Inte kul att vara förkyld. Helgot har också blivit förkyld igen och snorar och hostar och snarkar på natten. Hoppas de blir bättre snart våra små älsklingar.

 4. Sandra skrev

  Svar: Det kommer från uppväxten och inlärt beteende.

 5. sawiik skrev

  Jo, jag tycker nog hon ser lite tröttare ut. Men det är förståeligt efter en sån natt. Hon lär dock snart vara sitt gamla jag. :)

  Hur gick eran date night?

 6. Vad trist att Signe är sjuk!! =/ jag kommer ihåg när Knut var sjuk för ngn månad sen! Det var inte kul! Men jag köpte Nezeril näsdroppar och gav innan sänggången och det gjorde susen! Och sen hade jag ganska högt under hans madrass! Hoppas att hon blir frisk snart!

  Du inbillar dig inte, man ser att hon har små små påsar under ögonen!

  Jo visst blev det julfint i bloggen? :D

 7. hostherese skrev

  Stackars er. Hoppas nästa natt blir bättre!

 8. Jo jag förstår det =/ hoppas att han hittar ngt bra på apoteket!

  Jag har gjort den själv :D och på paint har jag gjort den :D jag sökte upp snöflingan och sen så kopierade jag den och la till en färg som bakgrund! Vips så vare färdigt :D hur enkelt som helst!

 9. Hon ser kanske lite hängig ut, men det är ju inte konstigt.. Hoppas hon piggnar till snart =) och att hon iaf sover bra !


Kommentera


2 × = tio