Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

På bättringsvägen

Nu har jag klättrat upp ur svackan jag tidigare var nere i.. Det är jobbigt och konstigt hur man svänger i humöret. Det beror väl delvis på hormoner och graviditet men det finns ju även vissa andra faktorer som bidrar, men jag behöver kanske inte gå in på dem här. Tack Helena och Stina för era förstående kommentarer. Det hjälper faktiskt! Igår stökade Moa runt i magen nästan hela dagen. Det är så mysigt att känna hur hon snurrar runt. Igår morse syntes det till och med utanpå magen för första gången, hon börjar bli stark! Nu kan förresten alla kommentera i bloggen. Det var fel inställningar förut!

Till mina föräldrar men kanske främst svärföräldrar tänkte jag lägga upp alla bilderna från ultraljudet. Det blir kanske svårt att se vad allting är för någonting när vi inte kan berätta. På de bilder där bebben ser ut som en alien är det huvudet man ser framifrån. Men vi tar med bilderna nästa vecka!

bebis ultraljud

bebis ultraljud23

kommentarer på På bättringsvägen
  1. stina skrev

    Oj så många och fina bilder! Jag ska hämta hem den gamla tvättställning, en bra start på nya året! Har du något nyårslöfte?

  2. Ja vi fick sex stycken och de kostade ingenting heller. Väldigt bra! Jag har hört att en del ställen tar lite betalt annars. Mitt nyårslöfte blir att försöka att stressa mindre och slappna av mer! Har du något?

  3. stina skrev

    Låter som att jag kan apa efter dig,stressa mindre och tänka mer på hälsan!


Kommentera


− 4 = ett