Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Pappor är farliga..

Pappor är faliga för sina barn tycker familjerådgivaren Eva Sternberg. Är det någon mer än jag som har reagerat på detta och andra uttalanden?? Jag såg på tv4 nyheterna nyss där hon sa att ”papporna har ju händer stora som dasslock, de har ingen känsel i fingertopparna och kan bara se rakt fram”. Va?! Snacka om att försöka sätta stopp för utvecklingen, speciellt vad det gäller jämställdhet. Hur ska vi ha det egentligen? Ska föräldrar vara jämställda och dela på ledigheten så långt som möjligt eller är det bara mammorna som kan ta hand om barnen? Jag tror inte att det är så.. Man blir ju bara så trött. Om vi någonsin ska få ett jämställt föräldraskap måste papporna åtminstone få chansen att ta hand om sina barn och inte bli utmålade som barnens största fara. Jag tycker det är underbart med allt stöd jag har fått bara under graviditeten och jag vet att Patrik kommer ta hand om vår lilla precis lika bra som mig. Och vad händer med alla ensamstående pappor? Ska man ta ifrån dem barnen? Sjukt irriterande..4

kommentarer på Pappor är farliga..
 1. Håller med till 100%!

  /KB

 2. Helena skrev

  Men herregud, vilken människa! Vilket århundrade lever hon i egentligen? Varför skulle papporna vara mindre kapabla/lämpade att ta hand om sina barn? Vilken ignorant nolla. Sorgligt.

 3. Ja men de har ju dasslock till händer! Alla pappor har det, då går det ju bara inte.
  Nej jag fattar uppriktigt sagt inte heller hur hon menar.. Jag satt och blev jätteirriterad till nyheterna.. Hon verkade inte förstå hur förolämpande det är mot alla män eller pappor heller.

 4. Roligt med mammabloggar ju :)
  Jag svarar till ditt inlägg nu: Den där Eva är hon helt dum i huvudet, får man fråga varför pappor skulle vara mindre kapabla att ta hand om ett barn? Vadå jag som ska bli pappa ska jag bli en sån människa!? den där eva vill man gärna ta ett snack öga mot öga och prata lite vett med henne så att hon kan sluta skriva såna där saker till pappor. Sorgligt. gamla käringar vet inget nu förtiden


Kommentera


9 × sju =