Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Pestotime!

01-2736

kommentarer på Pestotime!
 1. Sandra skrev

  Skönt att det går bättre med maten och att hon hittar nya goda smaker. Jag har inte provat att ge Albin smörgås än. Det kanske jag skulle testa. Har Signe provat avocado? Albin tycker jättemycket om avocado ihop med mosad banan som mellanmål. Det är bra fett i det också :-)

  Sv: Jag tycker att du är duktig i jämförelse med mig som inte tränar alls. Jag har varit en riktig periodare när det gäller träningen. Under Universitetstiden tränade jag fem dagar i veckan, medan jag inte tränade alls när jag var gravid eller strax innan graviditeten. Jag har ju Maserhallen här i närheten så jag har inget att skylla på, men långpromenader ihop med styrkeövningar hemma är nog mer min grej. Jag är ju inte överviktig så jag behöver inte träna av den anledningen, men det slkulle vara skönt att få igång konditionen lite för hälsans skull. Kommer du gå regelbundet hos sjukgymnasten nu?

 2. Maria skrev

  sv: Hmm, ja alla är vi olika =)

  Så skönt när ens barn vill testa olika smaker. =)

 3. mymiracle skrev

  Ja äntligen har hon kommit, såååå underbart!!!

 4. Oj, jag är skitfeg med att ge Jeppe nya saker. Han har ju inte en tand i munnen än. LÄt han”smaka” på mitt äpple igår och det va intressant och verka gott.

  Svar: Ja det kommer säkert gå bra det är ju jag som mår sämst av det hela. Tacka du nej till jobberbjudandet du fick förresten??

 5. Maria skrev

  Ja än får vi nog vacker vänta ett tag till. Vad härligt =)
  Bilderna togs i april så det är nog ungefär samtidigt som den dyker upp hos oss me =)

 6. Sandra skrev

  Sv: Ja, han har provat olika typer av konsistenser. Han har inte fått hålla någon matbit själv än så jag vet inte. Jag har hittills bara matat med sked. Han har hållt i skeden några gånger men då hamnar maten lite varstans, men det är ju annorlunda med en smörgås. Drickkoppen kan han hålla i själv.

  Vi vill inte spendera mer än 15.000 på ett bröllop. Det går att gifta sig riktigt billigt om man vill. Det som kostar är ring och mat. Mat går ju att lösa med till exempel en knytkalasbuffé. Sen hänger det såklart på hur många gäster man vill bjuda.


Kommentera


× 5 = fyrtio fem