Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Premiärinlägget!

Eftersom det är första inlägget i bloggen tänkte jag att jag kunde presentera mig själv lite närmare.

Jag heter Maria-Theres, är 23 år och bor och studerar i Falun. Jag bor tillsammans med Patrik och vi väntar nu vårt första barn. Om allt går som planerat är beräknat födelsedatum den 21:a maj vilket innebär att vi är i vecka 16+6 idag. Vi väntar ivrigt på ultraljudet som är den 23:e december, förhoppningsvis får vi en fin julklapp! Eftersom jag vet att många, inklusive jag själv, gillar att titta på gravidmagar kommer jag uppdatera här varje vecka :)

Magen i vecka 16+02

kommentarer på Premiärinlägget!
  1. stina skrev

    Hej, ser ju strålande ut här inne! Svar på din fråga i forumet är: Det är bara att gå in i kontrollpanelen, i vänsterspalten under utseende står det widgets, klicka på den och dra sedan de widgets du vill ska synas i din blogg från den stora rutan ”Tillgängliga widgets” till den som heter Sidospalt.

    Om du vill att de widgets du drar till sidospalten ska heta något annat än tex bara länkar skriver du vad du vill att det ska stå i title.

    Lycka till! Får du det inte att funka så skriv gärna igen! :)

  2. sofia skrev

    åh fin mage! man saknar den lite ibland =) grattis till ettårsjubiliet!


Kommentera


+ 8 = nio