Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Promenad? Nej.

Det är i princip helt omöjligt att ta sig fram med vagnen nu. Det är snödrivor överallt och på vägarna är det en massa snömodd som man slirar runt i. Efter bara några steg idag med vagnen framför mig svettades jag som en tok. Jag tänkte gå och handla men vände och tog bilen istället. Då var det plogmaskiner och lastbilar överallt istället. Plogmaskinerna hade en sådan där stor snöslunga på sig som slängde snö i lastbilarnas släp. Jag tror att jag fick vända en tre-fyra gånger innan jag kom fram. Att det ska vara så svårt att ta sig till affären?10

kommentarer på Promenad? Nej.
 1. Skönt att höra att de är ute med ”slungan” nere på stan. Omöjligt att köra i två filer på stan för snön är i vägen. Här uppe hos oss har de varit här hela dagen med ”slungan”, traktorer och lastbilar och lastat iväg mängder med snö så nu ser vägen bred ut igen som den ska vara :)

 2. gopplan skrev

  Känner igen det där. Fick strida som en tok idag för att komma hem.

 3. radovic skrev

  Här kan man kalla snöröjningen bipolär. Ena dagen kör de fram och tillbaka som om det inte snöat någon annanstans i landet än på vår gata. Sen går det några dagar och de håller sig bort då får man ta fram spaden för att ta sig till dagis.

  Svar: Tycker inte han verkar så tokig den där Patrik. Tror inte vi fick samma sjuka som Léni. Hoppas inte för att ta hand om magsjuka barn och dessutom själv vara det är verkligen hemskt! (har provat en gång tycker det får räcka).

 4. zandras skrev

  Sv: Ja, så himla skönt med en bra doktor. Jag hoppas bricanylen fungerar nu, men det verkar som det :)

 5. Magda skrev

  Jag har tagit bilen, vill inte riskera mina fogar nu när de äntligen blivit bättre sen graviditeten. Jag vill ha fri asfalt nu!

  SV, ja sluta snusa är inte det lättaste, jag kämpar för att inte börja igen samtidigt som sockret vill att jag ska äta det. Hoppas du lyckas sluta om det är det du vill, jag håller på dig!
  Jag vet inte om jag kan sova nu när jag drack kaffe så sent, men min dagliga dos koffein var inte uppnådd så jag orkade inte ha ytterligare abstinens än den jag redan hade, haha.
  (ca 1 liter cola/dag i ett halvår ger visst både koffein o socker beroende)

 6. Magda skrev

  Kom på att jag gjorde en urkorkad grej för 3 år sen när jag slutat snusa, eller hållit upp från snuset i ett halvår…jag köpte med snus till spanien för det finns ju inte där, OM jag skulle bli sugen. Efter den veckan var jag ju snusare på heltid igen. så jäkla onödigt, men fy satan vad gött det är! (det där var ju ingen peppning till att sluta, föråt).
  Har hört att ingefärarot i småbitar känns ungefär som snus under läppen. Try it :D

 7. radovic skrev

  Härliga kommentarer sitter och ler för första gången på ett tag (ok, barnen fick några leenden)

  Jag återupplevde nittiotalet när jag läste din lista..Buffaloskor..hade helt glömt bort de där fulingarna. Ganska formlöst mode när man tänker tillbaka på det.
  2010-talet skulle jag vilja beskriva som ljust, fräscht, opersonligt,platt tv, ytligt.

  Kanske behöver snöplogningen terapi?

 8. mymiracle skrev

  Nej jag hoppas verkligen att det fortsätter nu! Har förstått att man kan stanna av så här i veckor… Sjukt seeegt! Vill inte vänta och längta mer nu!

  Ja man blöder rätt rejält efteråt har jag förstått?! Fy lite läskigt det där, men är ju som det ska vara så vad gör man! Blöja på bebis, blöja på mamma! :)

 9. sofia skrev

  ja du vangpromenaderna är dryga nu… suck… jag måste ut med hundarna men det blir mycket rastade i trädgården nu :/

 10. sawiik skrev

  Ja, det är riktigt jobbigt att dra runt på vagnen ute. :(

  Jag tycker nog det är bra att spara lite pengar även om ni sen lånar till allt vid ett husköp. Pengarna kommer alltid gå åt. :)


Kommentera


9 − = fyra