Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En dag i solen

Förra helgen var vi på Roxnäs udde med Signe. Det var så fint väder och vi tänkte att vi skulle vänja henne lite med natur och mark för hon har blivit rädd varje gång jag har satt ner henne ute. Inte alltför ovanligt verkar det som. Det blev bättre efter det i alla fall och till slut blev hon så inne i alla kottar och pinnar att hon struntade i att hon satt själv på marken.

Hmmmm…. Känner mig tveksam till det här!

P1060569

Neeeej vad läskigt!

P1060571

Okej.. Bara att gilla läget.

P1060580

Kotte eller pinne?

P1060588

Den ser allt bra smaskig ut den där kotten.

P1060589

Gött!

P1060593

Det här var också gött!

P1060594

Vad gör dem där borta?

P1060601

Sen gick jag till mamma,

P1060611

det var roligt!

P1060613

P1060617

Mamma då? Ska inte hon få smaka på kotten?

P1060623

Joho då!

P1060624

Nu får det vara slutätet på kottar!

P1060628

Vi kan ta kort istället, det tycker jag är roligt!

P1060629

P10606338

kommentarer på En dag i solen
 1. heartan skrev

  Vilken sötnos! Ser att hon börjat bli lik mamma oxå – och hon äter med pinnar redan, inte illa. ;) Verkar som att in haft det riktigt härligt! Längtar tills Knyttet är ute, börjar bli rejält nyfiken på vem h*n är nu…

 2. Helena skrev

  Vilken underbart söt liten tjej! Vilka härliga tänder hon har fått! Ni verkar ha haft en toppendag i solskenet.

 3. Gud va mysigt det såg ut :)

 4. Mmm, kottdieten är god och nyttig har jag hört! ;)
  Det såg bra mysigt ut vid Roxnäs och vi ska nog också ta en tripp dit någon dag så kan Ludde få känna på vattnet också :P

 5. gopplan skrev

  Det ser ut som en toppendag i solen. Bra för Signe att vänja sig vid naturen:-) Helgot blir helt tokig när vi kommer ut i naturen och studsar upp och ned så han blir nog en friluftsmänniska när han blir stor. Jag har kompisar som har tvillingpojkar som var livrädda för gräs upp till fyra års ålder. Typiska storstadsbarn kanske? Varje gång de hade picknick fick de ta med en megafilt så att barnen skulle kunna ha lite yta att röra sig på för de vägrade gå av filten för gräset var otäckt.

  Vilken fin jacka Signe har.

 6. Magda skrev

  Fina bilder ni tagit. Kotte kanske är svingott :) Hon vänjer sif säkert vid naturen nu i sommar när ni säkert kommer vara ute mer än under den snorkalla vintern som varit.

 7. Sandra skrev

  Vilken fin bildserie på hela familjen. När man är liten kan vissa saker som t.ex. naturen vara skrämmande och då känns det tryggt att vara i mamma och pappas famn. Så tryggt och bra hon har det Signe. Albin blev jätterädd för en kvinna på Willys igår och började storgråta. Kvinnan blev nog lika rädd hon ;-)

  Nu är det inte långt kvar till bloggalan! Skönt att det mesta av outfiten är klar :-)

  Sv: Ja, jag har bestämt mig för att låsa bloggen av några anledningar som jag kan berätta mer om sedan när jag låst den. Så roligt att du vill fortsätta följa oss. Du tillhör ”bloggfamiljen”

  Kram!

 8. sawiik skrev

  Ser jättehärligt ut! Love har bara gått ute men inte suttit på marken. Men det ska vi testa en dag framöver. Ska bara rota fram vår picknick filt… :)


Kommentera


1 + fem =