Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Så glad!

Tänk att en mamma kan bli så glad för någonting som är så litet. Idag åt Signe för första gången i sitt 10 månader långa (korta) liv upp en hel portion gröt till frukost! Det låter kanske inte så mycket för andra men Signe har verkligen varit svår med maten och just frukosten har varit den svåraste biten. Men idag, äntligen, åt hon mycket och gapade stort. Jag är så glad!!

Idag var vi iväg och handlade för resten av månaden. 1600 slutade det på och då har vi täckt det mesta, riktigt bra! Signe fick inviga sin nya jacka då också som hon såklart var jättesöt i :) Snart kommer mamma och morfar och hälsar på och sen ska vi i eftermiddag iväg på kusinkalas. Signes kusin Nils fyller år och det ska firas :) En trevlig dag.

Nu är jag frisk förresten. Jag fick en muskelinflammation när magsjukan var på väg bort men det kändes så pinsamt att skriva om det eftersom det bara blev mer och mer och mer. Men nu är det bättre med det också eftersom jag äter Diclofenac.

Puss på er och hoppas att ni får en fin söndag!5

kommentarer på Så glad!
 1. gopplan skrev

  Jag förstår precis den där glädjen när ens barn äter. Helgot har inte heller alltid ätit så bra. Så fort han varit minsta krasslig har han vägrat att äta. Skönt att du är frisk nu. Ha en toppensöndag!

 2. Sandra skrev

  Ja, vad härligt! Jag förstår att du är glad! Jag kan tänka mig att det var ungefär samma känsla som jag fick när Albin äntligen tog flaskan efter lååååååång tids väntan. Så härligt för er!

  Kram på er och så skönt att läsa att du är frisk nu!

 3. Gött att hon äter, förstår verkligen! Jeppe har alltid gapat stort till allt.Men har börjat sätta sig på vrången nu o ska krångla. Men, det finns inget barn i Sverige som svälter så mman behöver nog inte va orolig. O va bra att du äntligen är frisk (muskelinfl till trots då)..men nu får vi hoppas att du håller dig på bena!!
  Jodå…jag har allt börjat fundera på 1-årsdagen. Blir ganska enkelt har jag tänkt. Tårta o fika o de som vill komma…ja de får komma helt enkelt. Sen fyller han på en söndag, och då är ju alla lediga med…bra det! :-)
  Skönt att ha storhandlat…skulle vi med behöva..
  Kram!

 4. Nu får vi hoppas att ni alla verkligen är på bättringsvägen och att ni slipper vara sjuka på ett BRA tag!
  Härligt att Signe ville äta så mycket, hoppas det håller i sig! :D

 5. tultaliten skrev

  Förstår din glädje :) underbart känns det.
  Så gott att du känner dig bättre nu :)
  Ha en mysig söndag!


Kommentera


7 + = femton