Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Seg

Vad seg jag känner mig… På alla sätt och vis. Vart tar tiden vägen egentligen? Det är så mycket jag vill göra men inte hinner med. När Signe sover vågar jag ju inte göra så mycket ifall hon kommer vakna. Till exempel dammsuga och diska.. Och när hon är vaken är det mest amning och gos som gäller. Det är mysigt men jag känner mig stundtals ganska låst. Här har jag inte skrivit på länge av samma anledning men det är kanske ingen som sörjer ;)

Sen är det nog mycket jag tror att jag vill göra bara för att folk (det är lättare att bunta ihop människor eller hur?) envisas med att säga att man borde göra si och borde göra så. Efter ett tag, eller ganska fort, blir det tröttsamt med alla pekpinnar, måsten och så kallade goda råd. Det får en ju inte att må bättre direkt. Nu känner jag i alla fall att vi oftast vet vad Signe vill och kan läsa hennes signaler ganska bra. Vi har blivit tryggare på det sättet så egentligen borde jag inte ta åt mig..!

Signe växer och i dag är hon en månad, en vecka och en dag. Hur kan man vara så obeskrivligt vacker?! Det värker i hjärtat!

P10008430

P100085002

kommentarer på Seg
  1. mamamalin skrev

    Godmorgon =)! Måste bara börja med att säga att jag tycker att din dotter har ett jättefint namn, det är kul med ovanliga namn =). Men annars så ville jag bara tacka för kommentaren igår, var sååå vissen. Att få sånna fina kommentarer ger en ju lite jävlar anamma också =). Hoppas du och Signe klarar den här värmen med en klackspark!

  2. sofia skrev

    hej hej :)

    ja, tiden ut går jag gärna, men helst inte över, men har åxå ställt mej in på det. hon får gärna komma lite tidigare än bf, men samtidigt är ju en graviditet 40v av en anledning, det är då dom är klara :)


Kommentera


2 × = åtta