Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sentimental

Gud jag är så sentimental.. Har blivit det efter graviditet och Signes ankomst. Jag satt precis och läste och tittade på bilder i ett graviditetsalbum som jag och Patrik påbörjade medan Signe fortfarande var i magen. Jag börjar nästan gråta när jag ser ultraljudsbilderna och läser hur vi kände, hur enormt glada vi blev när vi fick se hennes hjärta för första gången. Det var bland det bästa jag varit med om! Det känns både som alldeles nyligen och väldigt längesedan. Konstigt!

2009-12-23

bebis_ultraljud

bebis_ultraljud27

kommentarer på Sentimental
 1. Visst är det fint att minnas hur det var då! Och att den där lilla på bilderna blev en verklig bebis…Jag är också grymt sentimental, har i och för sig alltid varit det men det blev värre efter graviditet och barnfödande ;)

 2. Då kanske det inte är kolik då utan magont , för som tur är har skriken inte varat mer än ca en timme, men det känns ju som en evighet det med. Hon verkar gasig och pruttar också.

  Är lite olika hur mycket mjölkprodukter jag äter men i genomsnitt blir det inte mer än en portion yoghurt om dagen och så mjölken i kaffet då.

 3. rebecka88 skrev

  Ja, Tack så mycket :D

 4. Magda skrev

  Japp, jag flytta hit nu i veckan. Läser nästan bara bloggar på denna portal, så det är smidigare såhär, o kul o va med lite mer i ”gemenskapen” :)

  Jag är oxå mer blödig nu efter Noras ankomst…Fick tårar i ögonen när jag såg på aftonbladets tv om ett rådjur som kommit ut på isen och sen blivit avskärmad och brandkåren fick åka rädda den.

 5. wantababy skrev

  Åh va mysigt att ha en sån bok!

  SV: Hehe jo ja gillar det nya mer!

 6. Dart skrev

  Hmm hoppas att jag kan vara med nästa gång det är ultraljud =( Det verkar vara rätt speciellt.

 7. gopplan skrev

  Det första ultraljudet var verkligen speciellt. Att få se att det verkligen var en bebis därinne och inte bara jag som var magsjuk (som det kändes som).

  Svar: Har Signe verkat ha ont och varit lite mer gnällig än vanligt? Helgot som sällan gnäller mer än när han är väldigt trött har gnällt hur mycket som helst så det märktes verkligen att det var något på gång.


Kommentera


9 − = ett