Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Signes bravader

På senaste tiden har Signe utvecklats väldigt snabbt. Bland annat ”talet” har ändrat karaktär otroligt mycket. Istället för ”aaaooo”, ”buuu”, ”gaaaah” och så vidare har hon börjat prata med mycket mer konsonanter, typ ”maschta maschta”, ”patrushka”, ”hashish” och ”oshjoshj” bland mycket annat. Dessutom har hon börjat viska en massa. Brukar de göra så? Jag tycker att det låter så roligt!

Hon har också börjat ställa sig mer på knäna i krypposition och verkar inte vilja dra sig framåt först utan krypa på en gång. Nu går det dock fortfarande mest bakåt. Idag lyckades hon backa in under en av våra stolar. Väldigt suddigt, hon är ju aldrig stilla!

bus

bus1

bus2

Förresten så fick vi bara sova fyra timmar i natt… Självklart på grund av den här busungen!

busunge8

kommentarer på Signes bravader
 1. Åh jobbigt med bara 4 timmars sömn :/ Hoppas det blir bättre.. Och hoppas allt är bra med er för övrigt!

 2. sofia skrev

  snart vet ni inte vart ni har henne ;)

  vi har inte kommit så långt med fast föda, hon blev så hård i magen så hon får bara en tsk om dagen med rotfrutspuree åså får hon 2 tsk med päronpuree åx :) har ingen brådska, kör nog såhär tills 5mån iaf innan jag börjar öka.

 3. gopplan skrev

  Har blev det ocksa bara fyra timmars somn inatt. Inte kul alls. Vad kul att hon pratar annorlunda nnu. Helgot hade en period da han vaste hela tiden. Antagligen hade ham upptackt hur man gor och att det var kul precis som Signe lart sig att viska nu.
  Svar: tomtedressen ar fran kappahl. Ja jag tror att han ar tidig med krypandet.

 4. radovic skrev

  Lustigt att hon viskar, så han nämligen aldrig mina barn gjort. Robin är sen med att prata Léni däremot säger redan några ord.

 5. sawiik skrev

  Viskar ni ibland? Kanske därför hon härmar? Ska bli kul att se om Love gör det sen. :D

 6. Sandra skrev

  Vad roligt att hon pratar mer och annorlunda! Det är spännande att följa utvecklingen.

  Hihi… det är så sött när de försöker komma framåt och kommer bakåt istället.

  Albin viskar inte men ibland pratar han tyst och blåser med tungan. Jag föredrar det mot när han skriker ut långa monologer ;-)

 7. Knut har oxå börjat bli riktigt snabb! :D man får inte glömma att sätta undan kattmatskålarna, för annars ålar han sig direkt dit! :D

 8. Just de ang ljud och sånt, Knut har börjat prutta med tungan jättemkt! Hihi han låter skitkul :D


Kommentera


× 5 = tjugo