Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Signes första kalas!

Tjoho! Den här dagen har varit superlyckad! Signe har inte fått mycket sömn men har klarat det hur bra som helst. Lite extra knölig att natta men det är fullt förståeligt. Jag lägger in bilder lite allt eftersom saker hände.

För oss började dagen klockan 07. Vi hade ställt väckarklockan så att Signe skulle kunna få sova lite på dagen innan kalaset började. Vi väckte henne genom att sjunga ”Ja må du leva” och det märktes att hon undrade lite vad det var som stod på. Sen fick hon presenter, ett munspel eftersom hon verkar gilla ljudet när det dyker upp i olika låtar och en liten gosekanin.

Hmmmmmm. Vad kan det vara här i??

P1070229

P1070232

Wow! Ett munspel!

P1070234

Gästerna kom i två omgångar kan man säga. Eller de droppade in allt eftersom under dagen men vi fikade i två omgångar. Det fungerade kanon med öppet hus! Annars hade vi inte fått plats heller eftersom det var cirka 25 gäster. Under första fikat var Emma med sina barn Vincent och Claudia här. Claudia gillade Signes gåvagn och blev lite putt när Signe lade beslag på den.

P1070253

Sandra, Daniel och deras Bus-Molly kom också hit till första fikat. Det var svårt att få någon bra bild på Molly för hon är en riktig busunge som redan kan gå. Klart man vill göra det då! Jag fick i alla fall en någorlunda osuddig bild på Signe och Molly.

P1070262

Signes mormor, morfar och bägge mostrar kom till första fikat. Det gjorde även min ena mosters tre söner! Jag hade gjort två lite mer barnvänliga tårtor och den första såg ut så här:

P1070264

Patrik hade gjort två cheesecakes men jag fick ingen bra bild på dem. De syns nog lite har och var ändå. Under första fikat såg det ut så här:

P1070268

P1070270

P1070272

P1070273

P1070275

P1070280

P1070286

Nu får det vara slutfikat! Nu vill jag leka mer!

P1070294

Under andra omgången var min gudmor Hildegun, Signes farmor och farfar samt gammelmormor här. Min barndomsvän Clara och min vän Jessica var här och även Sandra och Dan med deras lilla Albin. Våra grannar kom också ner på kalas med deras lilla dotter Lova. Tyvärr hann jag inte ta lika många bilder då. Fick dock en bättre bild på den andra tårtan som jag hade gjort rätt! På den första hade jag glömt att smula på lite riven vit choklad. Så här såg den andra tårtan ut:

P1070298

Här sitter Signe mellan min gudmor och Patriks mormor:

P1070300

Min bloggvän Sandra till höger och vår pigga granntjej Lova till vänster:

P1070302

Tack alla som kom och firade Signes 1 års dag med oss! Det har varit supertrevligt och det här är nog inte sista inlägget om födelsedagen ;)11

kommentarer på Signes första kalas!
 1. knytet skrev

  Grattis Signe, redan 1 år! =) Det ser ut som det har varit en toppendag!

 2. Magda skrev

  Men vad smart med öppet hus och två omgångar fika! Känns som nåt jag kommer stjäla till Noras 1 års kalas.

  Grattis till signe som blir stora lilltjejen. Fina bilder ni tagit på lillan och hennes kompisar. Tårtorna ser underbart goda ut!

  Kram

 3. Mammatill3 skrev

  Grattis Signe från mig och barnen, hoppas du fått en jättefin dag med många paket! :D

  Gjattis! Kjam fjån Viggo ;)

 4. Sandra skrev

  Tack för att vi fick komma! Så roligt att träffas igen och dessutom få möjlighet att träffa pappa Patrik.

  Kramar från Dan, Sandra & Albin

 5. Anna skrev

  Vilken härlig dag!! Grattis Signe! Kram

 6. Tack för allt gott fika! Och ännu en gång STORT grattis till Signis! :D
  Ses förhoppningsvis imorgon igen ;) KramKram!

 7. Grattis till stora tjejen =)
  Kul med en lyckad dag ! fina tåror du gjort =)

 8. Anna: Varför kommer jag inte in på din blogg via avataren? Har glömt din adress :(

  Tack så jättemycket!

 9. sawiik skrev

  Ett sent grattis till dig Signe från mig & Love! Hoppas din dag var lika underbar som den ser ut!

  Jättefina tårtor och bakverk ni hade gjort. bra att jag får tips och idèer till Loves tårta i augusti. :)

  Kram

 10. va roligt med 1 årskalas! hoppas hon blev nöjd ;) grattis signe…

 11. heartan skrev

  Jättegoa Signe ser ut att förstå att det är hennes fest ju. :) Kul att så många kom och tårtorna ….. Mmmmmm….. Jordgubbar, vit choklad och grädde – kan man inte leva på det tro? Supersnyggt med rosorna! Det är en idé JAG kommer att stjäla. Så kan man ju göra sin egen bröllopstårta ju! Kram


Kommentera


fem × 5 =