Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sim ändå

Ja det blev babysim i alla fall. Signe vaknade i perfekt tid för att hinna mata, bylsa på kläder och gå ut till bilen. Väl där såg jag att hon har fått ännu mer eksem :( Jag såg dessutom att hon har rivit på ett av eksemfläckarna på benet så att det var som rivsår. Jag var väldigt tveksam till om vi skulle bada men vi hoppade i i alla fall. Signe gillar det ju så mycket och blir alltid så glad. Vi får försöka smörja ännu mer både innan och efter. Dumma mamma hade glömt krämen den här gången.

Sambon är fortfarande borta.. Jävla jobb! Ska bli skönt när projekttiden tar slut så vi kan få se honom någon gång.8

kommentarer på Sim ändå
 1. kajsakavat skrev

  ojdå, hoppas Signe blir bättre. Kan man bli mer motståndskraftig med tiden tro :/ jag håller tummarna för att det inte blir än värre!

  Könet är hemligt, men man kan alltid få gissa ;)

 2. Skönt att komma iväg ändå speciellt när hon tycker att det är så roligt med babysim. Jag minns att mina två yngre syskon hade problem med eksem som små men det var inte så mycket man kunde göra förutom att smörja sen upptäcktes att dom var allergiska mot mjölk och då vart huden också bättre när mjölken uteslöt. Jobbigt om hon också börja klia och det blir sårig. Nej hoppas läkaren kan hjälpa sen!

 3. missminim skrev

  Nämen stackars liten. Hoppas det blir bättre snart.

 4. sawiik skrev

  Åh, det måste klia för henne. Hoppas det blir bättre.

  Väggkalendrar är fina med! :) Har äntligen fått iväg fotoböckerna, nu är det bara att vänta till leverans. :)

 5. Jennie skrev

  Ja, har mina favoriter. Men Miljan är ju mitt favoritnamn och det som jag varit inne på mest. Sambon min också! Men sen nu har han blivit kluven. Synd. Namnet har jag väll ”tagit” från Maximilian. Men Miljan finns nere i Serbien där mannen min är ifrån. Annars… Hm, tja Vincent (om han föds den 22:e januari, då namnet har namnsdag). Leon är också fint. Ja lite sådana roliga ovanliga namn :) När ska ni jobba på den andre då? Signe kanske ska bli lite äldre dock ; )

 6. Svar: Då måste jag oxå bara säga att jag heller inte vill låta arg, såklart =)

  Kan mycket väl vara som du säger. Tycker bara att det var väldigt konstigt att jag blev frisk under bara några timmar..
  Men så häftig som kroppen är..! vi kan ju inte bara bli till utan en tanke bakom. jag menar..hur kroppen funkar, är och ser ut är ju jättehäftigt. Från att vara så liten så vi inte ens syns till att bli en helt stor människa med alla de häftiga funktioner och grejer kroppen har. Någon måste ju tänkt till och skapat oss..? Som en växt t.ex. Samma sak där. Ett litet litet frö blir en stor vacker blomma eller träd.. bakterier som är så små.. ja, allt är väldigt häftigt tycker ja. Det kan inte ha blivit av en slump !
  Om man läser gamla testamentet så står där om saker som kommer ske, och det har det oxå. Det tycker jag är häftigt. Nu är jag inte så pass påläst att jag kan dra ett exempel tyvärr..
  Gud är störst och har skapat allt och har därför sådan makt och kraft att han kan hjälpa varenda liten människa..?
  Det finns både gott och ont. himlen och helvetet..? en god och en ond. kanske ! det vet man ju inte.. Därför finns det även ondska i världen.
  Har läst boken ”90 minuter i himlen” troor jag den heter. Den kan jag rekommendera. Kort om den: en pastor som är med om en svår olycka. Dör, men en kille envisas med att försöka be för honom så han börjar leva igen. Han lyckas. Pastorn berättar att han var i himlen under de 90 minuter han vart död.
  Man kan ju inte veta om ddetta stämmer eller inte, men OM det stämmer så tycker jag att det är häftigt !

 7. Vet faktiskt inte om den dåliga magkänslan har me honom att göra.. Men det känns inte omöjligt :/

  Hoppas allt är bra med er!

  Kram

 8. Sandra skrev

  Hoppas Signes eksem blir bättre snart. Det måste vara jobbigt.

  Svar: Ja, visst är det helt otroligt att folk lånar till julklappar! Jag läste på Text-TV att Kronofogden gick ut med en varning om att julen är största skuldfällan på året. Det är både sorgligt och skrämmande. Sorgligt för de som verkligen inte har råd med några julklappar alls och som känner att de vill ge sina barn något. De kan jag verkligen känna för. Men skrämmande för de som överkonsumerar. Man har ju helt tappat greppet om vad julen går ut på då tycker jag. Jag tycker att hysterin i handeln är obehaglig runt jul. Jag nätshoppar hellre än trängs med stressade människor. Usch ja, jag skulle kunna skriva mycket om vårt konsumtionssamhälle, men jag vill inte trötta ut dig ;-)

  Jamen precis! Vi struntar i hot mama ideal. Länge leve fårskinstofflorna, hahahaha…


Kommentera


3 × = femton