Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sista bm-besöket (förhoppningsvis)

Idag har vi varit till barnmorskan. Jag hoppas att det var sista gången eftersom det bara är TVÅ dagar kvar nu! Allt var bra och bebisen var lite mer fixerad, dock fortfarande ruckbar. SF-måttet hade ökat med ytterligare en centimeter och ligger på 36 nu. Jag frågade om vattenavgång och ofixerad bebis men jag behövde inte oroa mig för eventuell strypning av syretillförseln om vattnet går då hon redan ligger med huvudet så långt nere i bäckenet, skönt!

Jag hade ont i ryggen hela dagen igår och mer under sammandragningarna. Barnmorskan tror att det är förvärkar/mognadsvärkar som mjukar upp livmodertappen. Vi får väl se nu då hur länge jag behöver gå med det. Idag har jag bara haft några värkar som gör ont men inte så farligt. Jag sov dåligt inatt och känner mig trött nu så jag tror nog att jag ska ta en tupplur, godnatt!2

kommentarer på Sista bm-besöket (förhoppningsvis)
 1. danem skrev

  Jag hade då inte ens läst om hur någon smärtlindring kan påverka barnet faktiskt utan bara läst om vad det fanns för några, EDA var den enda jag kunde tänka mig så det fick bli den och jag älskade det. Lätt att jag tar den nästa gång, trycket neråt var kvar men jag kunde prata och vara mig själv under värkarna :)

  Nu har du nära iaf, hur det än blir så är du INTE gravid om tre veckor iaf haha Kanske inte så uppiggande men det bästa är att tänka att barnet kommer långt bort, då slipper man bli besviken.

  Vi ska göra testet vecka 15+0 tänkte jag, om jag kan hålla mig..
  Jag vill göra det nu men eftersom det blir ”pålitligare” ju längre fram man testar så vill jag vänta, tycker bara det verkar så konstigt att man ska kunna veta genom kisset men det är ju en rolig grej.
  Tror inte jag vill kolla könet på ultraljud för att bekräfta det sen för det var så himla spännande att få veta det när han var ute :)

 2. Lotta skrev

  Har det kommit någon bebis? Spännande!


Kommentera


− ett = 5