Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sista dagen

Idag är sista dagen för tävlingen i samarbete med petitpure.se! Imorgon kommer lotterna att dras och en vinnare att utses. Lycka till alla som är med :)

Theres_tavling_mars_20112

kommentarer på Sista dagen
  1. radovic skrev

    Spänningen stiger….

    Svar: Tycker inte du ska känna dig dum för att du klagar på din magsjuka. Verkar grymt jobbigt. Men det är ju positivt att det går över och att det finns ny mat du kan skita ut :D (förlåt för dålig humor) Jag ger också pengar då och då men visst känns det lite lönlöst med tanke på hur lite kommer fram samt att det i många fall inte är en konstruktiv hjälp. Så länge västvälden tjänar pengar på att folk är fattiga i u-länder kommer det fortsätta så. Tills den dagen folk där får nog och börjar ta kontroll över saker och ting.

  2. Sandra skrev

    Svar: Jag har bara gjort enklare buketter i form av bordsdekorationer, så jag är en gröngöling vad gäller att göra stora buketter. Den behöver inte bli perfekt på något sätt, det känns bara roligt att ordna den själv och så länge den ser hyfsat fin ut är jag nöjd :-)

    Jag älskar att piffa med blommor! Vill inte du bli florist förresten? Har du gjort egna buketter tidigare och har några tips kanske?


Kommentera


8 − ett =