Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sjukskriven (i teorin)

Idag var vi till en läkare för att prata om och kolla upp foglossningen. Jag fick berätta om hur och var det gjorde ont och sen klämde hon lite längs ryggraden, symfysen och höfterna. Det tog inte så lång tid alls för henne att konstatera att jag har rejäl foglossning. Hon skrev ut Dexofen som är starkare smärtstillande, med tillhörande bieffekter och varningar, och pratade även om att jag kunde få akupunktur om det inte blev bättre. Jag blev sjukskriven fram till 23:e april på heltid och min arbetsförmåga räknas vara 100% nedsatt. Dock är ju detta enbart i teorin och inte i praktiken.. Jag måste ändå jobba och gå klart min praktik plus nästkommande kurs om jag vill ha min examen, och det vill jag ju! Men det var skönt att bli tagen på allvar och att jag nu har ett intyg att visa chefen. Kanske kan jag få skriva på rapporten hemma och göra så mycket som möjligt hemma. Det är synd men jag hoppas att det går. Om hon inte går med på det får jag helt enkelt avbryta men det vill jag verkligen inte..!

Det är i alla fall inte sååå lång tid kvar.. Jag började ju få foglossning i vecka 15-16 och om det hade varit som nu hade jag nog blivit galen. Nu går det att se ett slut på det hela! Olämpligt med flytt och annat också men det går ju inte att göra någonting åt.. Tyvärr kan jag inte hjälpa till så mycket men vi kommer i alla fall att få det mycket bättre i nya lägenheten! Åååh vad jag längtar efter att få ta det lite lugnt…..!
Kommentera


+ sju = 9