Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Skön dag

Det här har varit/är en riktigt skön dag. Patrik tog Signe i morse och lät mig ligga och slumra. Gud så skönt det var!! Illamåendet från dagen innan försvann och världen kändes mindre jävlig. Tack så otroligt mycket!

Sen fungerade det som sagt att lägga Signe förut. Det gör det inte för tillfället men det gör inget. Bara det går bra någon gång om dagen så är jag nöjd! Efter hennes sömn och lite småpyssel här hemma gick vi ut på en promenad. Oj, vad de blåste! Jag blev attackerad av löv hela tiden. Som tur är ligger Signe väl skyddad inne i vagnen. Nu pågår alltså uppdrag lägga Signe men misslyckas det så är det ok. Då kommer hon vara riktigt trött vid kvällsläggningen!

En fråga förresten. Tycker ni att jag ska ändra design på bloggen igen? Tänker på det nya temat. Är dock ganska nöjd med hur den ser ut nu men man kan ju alltid testa.7

kommentarer på Skön dag
 1. Tycker din blogg är skitsnygg som den är! :-)

 2. Tycker också att bloggen är jättefin som den är nu!

 3. gopplan skrev

  Den är fin som den är, tycker jag. Jag tänker inte heller ändra min design eftersom jag gillar den, trots att jag har mycket enklare design än du.

 4. sawiik skrev

  Puh, du skrämde mig nästan. ;) Jag tog den nya desigen eftersom jag inte hade kommit nånstans med det förra. Tycker din blogg är fin som den är! :)

 5. sawiik skrev

  Jag önskar jag kunde somna så lätt som våra karlar gör. Men så har det aldrig varit för mig förutom de närmsta dagarna efter Love föddes. Får se när Janne kan ta Love på morgonen, på fredag kanske. :)

 6. gopplan skrev

  Ja, den är superpraktisk. Jag tror att man borde kunna hitta en sådan stol i en bebisaffär i stil med Babyproffsen eller liknande.

 7. sawiik skrev

  Så du är också svag för morotskaka… ;) Det var riktigt gott kan jag säga. :)
  Nä, jag fattar inte heller varför de inte flyttar på hälsans stig när det verkligen inte stämmer. Vi får hålla oss till våra vanliga rundor istället. :)


Kommentera


9 − = fem