Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Skön dag!

Äntligen fick man sova en natt. Hela sju-åtta timmar, riktig lyx nu för tiden. Signe sov nio och en halv, tjoho! Idag har jag skjutsat lillasyster till Borlänge för att ta tåget där hem till Örebro. I övrigt har dagen mest bestått av pyssel inför namngivningen och lösgodisätande. Ja – jag åt godis idag. Cheesecaken som jag tänkte mumsa på igår var ju ingen cheesecake. Det var en glass som skulle föreställa en cheesecakeglass men som bara smakade vaniljglass. Vaniljglass är det tråkigaste som finns tycker jag så det var en stor besvikelse. Då blev det alltså lösgodis idag (och lite chips igårkväll men det låtsas vi inte om). Det är lite konstigt för efter de dagar jag har ätit onyttigt går jag ner lite i vikt istället, och upp när jag äter nyttigt. Vad handlar det om?? Jag har tränat (gått på crosstrainern) idag också eftersom mitt knä faktiskt har blivit värre. Kanske också för att jag undviker att gå när det gör ont. Det får vara slut på det.. Nu ska jag försöka mjuka upp det genom att gå och har det inte blivit bättre snart så bokar jag läkartid. Nu blir det snart läggning av plutten igen och kanske lite soffmys!2

kommentarer på Skön dag!
  1. sofia skrev

    vad skönt ni fått sova!! :)

  2. sawiik skrev

    Vad skönt för dig! Love har också sovit bättre. Snarkar faktiskt nu i mitt knä. :) Jag upplever också att jag går ner i vikt när jag äter onyttigt & voce versa. Helt knas. Får höra med min bvc sköterska på mitt ”mamma samtal” imorgon om hon har nån idè. ;)


Kommentera


− 5 = tre