Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Slemmigt värre

Lillstumpan och jag är sjuka. Det är tydligen helt omöjligt att jag skulle få vara frisk en enda gång när hon är sjuk. Jag trodde att man som vuxen skulle ha bättre immunförsvar än en 1 åring men tydligen inte. Hennes pappa blir däremot nästan aldrig sjuk och tur är väl det. Men tänk att bara en gång få vara frisk och ta hand om henne ordentligt när hon är sjuk. Så jävla bra det hade känts! Som det är nu orkar jag knappt någonting… Bara att försöka suga ur snor från hennes näsa är ett mindre helvete.

Signe har feber och är väldigt snorig. Jag vaknade tusen gånger inatt av att det kändes som att jag skulle kvävas av mitt eget halsslem. Trevligt, trevligt. Huvudvärk på det och tempen har jag inte ens velat kolla. Man kanske kan låtsas att man inte har feber om man inte ser siffrorna på termometern?

Signe var 6 månader innan hon blev sjuk första gången. Skönt det i alla fall.. Så här såg hon ut då, för 9 månader sedan:

P10207174

kommentarer på Slemmigt värre
  1. Jag har mått dåligt i tre dagar nu. Varit snorigt, halsont och extremt trött. Är väl en blandning av förskolebaciller, stress och vädret som ställt till det! Hoppas ni mår bätte snart!

  2. sofia skrev

    ush, krya på er!!!

  3. Krya på er ! Kram

  4. Emelie skrev

    Krya på er!

    Sv: Hoppas att det är smaken som avgör, annars är det ju vrickat. Å inte bara för att. Skriv ett inlägg om det du, jag kommer lusläsa! :)


Kommentera


1 × fyra =