Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Snart till barnmottagningen

Idag ska vi iväg till barnmottagningen för att testa Signe för allergi, hoppas jag! Det var lite oklart på pappret vi fick hem men det var ju därför det skickades en remiss dit. Läkaren vi ska träffa är samma gamla skata som förra gången vi var där. Då var Signe lite mer än 3 månader och hade problem med att äta. Det inlägget finns här. Jag skulle egentligen dit själv med henne men som tur är för mig blev ett möte inställt som Patrik skulle på så nu kan han följa med! Skönt. Får se vad som händer nu då.. Några mer personliga påhopp orkar jag inte med så blir det någonting sånt tänker jag säga ifrån. Ibland inser man dock inte förens efteråt vad personen egentligen sa. Tror att det var så lite förra gången. Jag var så upptagen med att lyssna på vad jag gjorde för fel och vad jag skulle göra bättre. Inte lätt med första barnet kan jag säga. Nu är jag dock varm i kläderna så som sagt, jag kommer inte tolerera sån skit igen!2

kommentarer på Snart till barnmottagningen
  1. Bra det! Ta ingen skit!!! Hoppas det går bra iallafall och att ni får den hjälp ni behöver!
    DEt är ju bra att blöjorna funkar för en del iallafall…blir ju lite trist för Libero försäljningen annars…
    Kram!

  2. gopplan skrev

    Hur gick det för er nu då? Hoppas att det gick bra och att hon var trevlig den här gången. Kram!


Kommentera


× fyra = 36