Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sömn

Man tror knappt att det är sant.. Och jag vet inte om jag jinxar det genom att skriva om det men skit samma! Vi har lite nya rutiner nu vad gäller Signes sömn. Vi börjar läggningsrutinen 19.30 på kvällarna och hon somnar 20.00 efter tandborstning, välling och sagostund. Sen vaknar hon någon gång mellan 07-08.30 på morgonen. Det här kunde man ju aldrig tro för bara några månader sedan! Vilket framsteg!! Får se hur det fortsätter nu då men det verkar gå bra, hon är pigg och glad :) På dagarna sover hon en timme vid 11 ca och en timme vid 15. Underbart! Innan dessa sovstunder får hon mellanmål. Oftast blir det yoghurt och/eller macka.3

kommentarer på Sömn
 1. Härligt att det går åt rätt håll! Hos oss går det åt fel håll, men det är väl bara en fas.

  Tycker inte du ska stressa upp dig för mycket kring Signes mat, BVCs normalkurvor visar ingen hänsyn till barn som är ”bigboned” eller barn som är små. Du ser ju ganska liten ut själv, vad är det som säger att Signe inte skulle kunna vara det? Och Bengt han vägde 7560 gram när han var 8 månader. Han är fortfarande smal. Vi ser alla olika ut som vuxna, så kan vi inte få vara det när vi är barn också?

  /Emma

 2. Härligt att det går bra och skönt med lite mer fasta rutiner!
  Skulle det bli ett bakslag så håll ut! :)

 3. Sandra skrev

  Åh, vad skönt för er! Fungerar sömnen brukar dessutom allt det andra fungera bättre.

  Svar: Jag och Albin är inte speciellt lika nu och alla säger att han är sååååå lik sin pappa, just därför var det lite roligt att se att vi är väldigt lika om man tittar på hur jag såg ut som liten. Det kanske är detsamma för dig och Signe? Vid första anblicken tycker jag att hon är jättelik Patrik (utifrån de foton jag sett) men man kan helt klart se att hon är lik dig med. Dan (sambon) som inte sett Patrik på foto tycker Signe är jättelik dig. Sedan varierar det från dag till dag tycker jag. Ibland när Albin gör vissa grimaser kan jag till exempel se att han är lik min morfar, hahaha. Och det kommer säkert förändras med tiden. Det är i vilket fall spännande att se arvet.


Kommentera


fem − = 1