Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sova i eget rum försök 2

Den här natten gick inte riktigt lika smärtfritt förbi. Signe vaknade tre gånger sammanlagt. Först klockan 01.23 och sen två gånger till. När det var vet jag inte eftersom jag bara gick upp första gången och sambon de andra två. Jag tror att det till största del beror på att nappen har ramlat ut. Jag tycker inte det är jättestor skillnad faktiskt på att gå till hennes rum som det var att gå till hennes säng när den var i samma rum. Den här natten sov hon också längre. Ungefär mellan 21 till 06.15. Hellre att hon sover längre än att hon inte vaknar tycker jag! Hur har er natt varit?

Älskar den här bilden på Signe när hon ler i sömnen, 16 dagar gammal:

P10007446

kommentarer på Sova i eget rum försök 2
 1. sofia skrev

  jo visst är det så, att pappan är lik i början, har hört för att det är för att han inte ska äta upp barnet haha, sjukt primitivt.

  kan ni inte ha en go åkpåse i vagnen? jag har en fårskinnsåkpåse nu, som hon ligger i men beroede på temperatur så stänger jag den inte alltid. den kan man åxå ha sedan till sittdelen så hon kan sitta ner iden :)

  jag måste säga att andningslarmet är en skitbra pryl! har kännt mej mycket lugnade i natt och har faktiskt inte gått upp en enda gång för å kolla till henne/peta på/väcka henne av misstag. har bara kunnat snegla mot sängen åså ser man att lampan blinkar :)
  jag är ändå nervös att larmet ska gå, MEN hellre det, OM hon nu skulle sluta andas, så får man iaf veta det direkt och inte när det är alldeles för sent.

 2. HUSnrNIO skrev

  Puh för dessa nätter med kidsen. Jag tänekr varje morgon på hur glad jag är att min stora tjej (sju i december) numera sover hela nätterna i sin egen säng för vår minsting tar minsann för sig av allt krånglande som kan tänkas nattetid. Så otroligt söt bild på din fina flicka. Ha en bra tisdag.

 3. Skönt att hon sov lite längre :) Och bilden på henne var galet söt :)

  Hoppas ni får en bra dag!

  Kram

 4. sawiik skrev

  Jättefin bild på Signe! Jag ska börja ta mer kort på Love när han sover. Roligt att ha. :)

 5. Helen skrev

  Ni använde ju er av Tassmetoden förut. Hur tycker du att den har fungerat så här ett tag senare? Somnar hon fint i sin säng? Min son Vidar (född 1/6) somnar alltid i famnen….

 6. Ja det har blivit bättre och bättre! På dagarna somnar hon nästan alltid direkt när jag lägger ner henne och på kvällarna tar det max 30 minuter. Vi kör fortfarande tassmetoden när det behövs. Ska du prova den? :)


Kommentera


sju − = 2