Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Spark på blåsan!

Lilla bebisen verkar tycka att det är otroligt roligt att sparka på urinblåsan. Ibland känns det nästan som att hon försöker massera den också. Hon kanske ligger där inne och har ett elakt flin i ansiktet och tycker att det är jättekul att plåga mig! Nejdå, hon övar bara lite. Hon måste ju bli stor och stark! Även om hon känns väldigt stark redan…!

Idag på jobbet låg hon tvärs över magen, med huvudet utputande åt ena sidan och fötterna mot den andra. En liten stund låg hon och verkligen spände ut magen  med fötterna så att jag kunde pilla på dem :) Jättemysigt! Jag tror att vi kände hennes ansikte häromdagen också.  Det var någonting runt med lite utstickande saker på, förhoppningsvis var det inte rumpan haha.  Vi kanske petar på henne för mycket? Men hon borde väl tycka att det är trevligt att få lite respons ibland, eller?2

kommentarer på Spark på blåsan!
  1. Sussi skrev

    Åhh vad mysigt att kunna känna såna tydliga konturer på sin bebis:)
    Jag tror de tycker det är jätte mysigt att bli kliade och klappade på;)

    Helt otroligt hur stark de kan vara redan:) Själv är jag i v 28 och tror det var första gången idag som jag vaknade av att tjockisen lekte rövare där inne:)

  2. Jaha, ja det är verkligen olika! Precis nu såg jag någonting hårt fara förbi på sidan av magen. Nu syns det tydligt, väldigt mysigt! :)


Kommentera


+ tre = 12