Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ställa om sömnen

Vi tänkte ställa om Signes sömn lite. Som det är nu börjar vi lägga henne 20.30 på kvällen och hon somnar 21. Sen vaknar hon allt mellan 05 och 06.30. På dagarna sover hon sammanlagt 4 timmar uppdelat på två sovpass. Första vanligtvis mellan 10-12 och andra 15-17. Vi tänkte att det kanske är bättre om hon sover 2 timmar sammanlagt på dagen och lite längre på natten. Hon börjar väl ändå komma upp i den åldern då det går att ”styra” lite bättre? Sen är jag mycket väl medveten om att det kanske inte blir så lätt. Funderar också på om det är bättre att hon fixar det där själv men det är väl heller inte säkert att hon gör det? På förskolan vill de väl dessutom att barnen bara ska sova en gång om dagen så det är vårt slutgiltiga mål. Kanske gäller det också större barn? Så svårt att veta när det är första :)

Här blåser det för övrigt så hårt att det tjuter i ventilerna! Förkylningen börjar bli bättre för mig och Signe men nu verkar det som att Patrik har fått den istället. Inte bra men konstigt om han inte skulle bli sjuk ens en gång under denna vinter.

Nu har jag kunnat gå längsmed möbler i en vecka!

P1060234

P1060235

Hellooooo!

P1060090

Sluta leka med kameran, jag blir trött!

P10601936

kommentarer på Ställa om sömnen
 1. Ja nu är h*n förhoppningsvis snart här =) Nä har inte ställt in mig på något speciellt datum,men förhoppningsvis får jag ett datum efter Torsdag att göra det =P Ska ju på förlossningsplanering då.. =)

  Hehe det kanske hjälpte dig att ställa in dig på ett visst datum =) Skulle va kul o veta hur mycket inverkan det verkligen hade =)

 2. Sandra skrev

  Det ska bli spännande att läsa hur det går med omställningen. Albin och Signe verkar sova ungefär lika många timmar totalt, men han sover lite mindre på dagen och lite längre på natten. Jag märker dock på honom att han egentligen skulle behöva sova lite mer på dagen för han blir tröttgnällig på kvällen.

  Svar: Jag har inte tittat på Tradera. Ska kanske kika där. Tack för tipset! Jag försöker hitta en ”vanlig” klänning, alltså inte en typisk brudkläning. Och så vill jag att den ska gå till knät.

 3. Jessica skrev

  Hon blir så stor så snabbt! Jisses!

 4. sawiik skrev

  Haha, ja kanske om jag skulle gå upp kl.5 så borde jag ju hinna blogga innan 9 i alla fall. ;) Love hälsar tack gör grattiset. :)

  Hoppas det går bra med att ställa om sovtiderna. Vet inte om Love kanske skulle sova bättre på natten om han inte sov så länge på dagen. Ilband kan han sova 3 timmar i sträck. Men oftast så har han sovit dåligt på natten då. Håller med om att man inte vet hur förskolan vill ha det osv. Skönt att kunna vänja in dem vid deras rutiner/önskemål redan nu. Eller ja… försöka i alla fall.

 5. Knut sover 2 gånger om dagen, men ibland behöver han 3! Jag tycker att det är ganska skönt när han går och sover 1 timme, man blir som ledig en hel timme :) jag hoppas att han fortsätter att sova 2-3 gånger lääääänge till! :D

 6. mammatill3 skrev

  Hej på dig. Har inte varit inne här på en evighet tycker jag, har inte haft tiden till det. Tråkigt med datan men tur att du lyckades rädda bilderna.

  Ang sova på förskolan så på vår förskola så frågade dom mig när våra töser började där förra året om dom sov på dagen då var dom 3 och 4 så jag tror att det är lite olika hur dom gör.


Kommentera


+ 9 = arton