Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sudd och dagen till ära

Oftast när jag försöker ta kort på Signe blir bilderna suddiga. Och en del är det så synd med för man ser att det hade kunnat bli så bra! De bilderna kan jag inte slänga heller, det går bara inte. Jag är rätt säker på att alla andra med en piggelin har samma ”problem”. Som tur är kan man ta många bilder nu utan att behöva tänka på att rullen ska ta slut!

Ett exempel på en sån bild jag pratar om:

P1060785

Igår, på sin 11 månaders dag lärde kom Signe på hur hon ska göra för att få upp luckorna under diskbänken där sophink och annat icke-barnvänligt finns. Bara till att barnsäkra! Hon såg stolt och lite skyldig ut på samma gång.

P1060798

P1060796

Snart ska vi till babysången och sjunga och fika! Hoppas att ni alla får en fin dag.3

kommentarer på Sudd och dagen till ära
  1. Ojj har ni inte barnsäkrat ännu? Det är flera månader sen som vi var tvungen att barnsäkra! Tom skafferiet har vi varit tvungen att barnsäkra, för annars så grävde han ut allt som fanns där! Jag bara hoppas att han inte lär sig att öppna kylskåpet, för det vill jag inte barnsäkra =/

  2. Sandra skrev

    Duktigt av henne! Tänk vad mycket det finns att upptäcka! Man kommer på nya ställen som behöver barnsäkras hela tiden. Häromdagen stod Albin och försökte sträcka ner händerna i toastolen. Urk! Det ser väl spännande ut med vatten längst ner i ett hål, hahaha. Så nu håller vi stängt till toan ;-)

    Jag har samma problem gällande foton. Nästan alla är suddiga. Dålig kamera och rörlig bebis är en mindre lyckad kombination.

  3. För varje fin bild går det 10 suddiga.. iallafall när det är mina rackarungar som ska fotas =)


Kommentera


fem − 3 =