Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tack för mig!

Det här kommer att bli bloggens sista inlägg. Jag har varken tid, lust eller inspiration längre. Men det har verkligen varit roligt så länge det varade! Tack för alla fina kommentarer både när det har varit jobbigt och enkelt, svårt och lätt, tråkigt och roligt! Jag hoppas att något av det jag har skrivit har gett någon någonting av värde.

Jag vill dock att bloggen är kvar, i alla fall ett tag så att jag kan skriva ut och klippa och klistra :)

Jag önskar alla här allt gott och om det är någon som vill hålla kontakten kan ni söka på mig på facebook (Theres Björn).

Puss och kram från oss!

2011-09-02 16.21.094

kommentarer på Tack för mig!
 1. Magda skrev

  Ta hand om er och ha det så bra!

  KRAM

 2. Sandra skrev

  Åh, vad tråkigt…. Önskar er allt gott! Tack för bloggtiden tillsammans!
  Kram Sandra

 3. gopplan skrev

  Vad synd, men ha det bra!

 4. Håll ut, och imorgon är en ny dag. Ta inga beslut nu, vänta en dag till, och en dag till. Ljuset kommer tillbaks, även om det inte känns så just nu. Och du har inte gjort något fel, tvärtom. De väljer dig, för att du är en stor människa som ger, och ger, något de avundas dig, eftersom de inte är förmögna till det själva, och då blir du istället utnyttjad och sårad. Och ju mer du ger, slår knut på dig själv för att räcka till för dem, desto mindre känner de sig egentligen inombords för att du är så fin, och då blir deras självkänsla ännu mindre för att de inte kan återgälda eller vara som du. Och då kommer otillräckligheten in, som får dem att bete sig så dumt. Du kan aldrig ändra på dem, bara välja vem du ger till eller inte. Finn dig själv, lär dig uppskatta dig själv och försök sedan möta någon, där du minst skulle leta. Och du… man får säga nej. Du måste inte ge av dig själv, för att någon annan vill ha. Du är värd så mycket mer. Styrkekramar, du är inte ensam!


Kommentera


× 6 = fyrtio två