Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tänder

Nu har man ett tag kunnat känna tänder i både under- och överkäken på Signe. Det märks att det är jobbigt för henne för hon liksom attackerar saker och gnager på dem. Ser ut ibland som att hon inte riktigt vet vart hon ska ta vägen! Hur lång tid kan det ta från att man känner tänderna tills det att de kommer fram?5

kommentarer på Tänder
 1. gopplan skrev

  Det kan ta ett par veckor om ni har otur, men kan lika gärna gå på ett par dagar. Värst är väl när det kommer en tand i taget så att det hela tiden gör ont någonstans. Hoppas de tittar ut snart, flera på en gång:-)

 2. För Molly tog det ungefär två veckor tills de kom fram lite grann sedan gick det fort tills hela tanden var ute. Men det är så olika på alla bar! Hoppas de bryter igenom snart på Signe så det värsta går över. Jag tror Molly håller på att få mer tänder nere för nu är hon som Signe och attackerar allt och drägglar som hon gjorde när hon fick sina första tänder vid fyra månader.

 3. Sandra skrev

  För Albin har det varit olika. De första tänderna i underkäken tog längre tid, kanske tre veckor. Tänderna i överkäken kom nästan direkt när vi såg att de var på väg. Där fick han dessutom fyra stycken nästan samtidigt. Hoppas det går fort för Signe!

 4. Sandra skrev

  Sv: Ja, nu har de klarat av många milstolpar! Våra små har blivit så stora :-) Duktig hon är Signe som kan gå med stöd av möbler! Hon kommer säkert gå tidigt om hon kan gå längs med möbler redan nu. Hon verkar ju dessutom vara så pigg/rörlig och lätt i kroppen så det kommer säkert underlätta :-) Hur det än blir så kommer det ske när de är redo. Frågan är om vi kommer känna oss redo, hahahaha. Jag kommer nog gå efter och vara rädd för att han ska slå sig, men jag ska verkligen försöka låta bli.

  Jag kan inte fatta att Albin snart är 9 månader. Och Signe ”fyller” snart tvåsiffrigt i månader ;-) Galet!

 5. sofia skrev

  jag kände ingenting på kerstin plötsligt bara var dom där.


Kommentera


fyra − = 2