Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tänk om hon är en han?

Den frågan får vi ganska ofta efter att någon har frågat om vi vet könet på bebisen. ”Men, tänk om hon är en han?”. Visst händer det ibland att barnmorskorna ser fel på könet. Det är vi självklart medvetna om, i alla fall jag! Och om det nu skulle vara en liten pojke istället så är det ju så. Det spelar väl ingen roll? Vi kommer älska honom lika mycket precis som om det hade varit en henne. Men visst blir man lite inställd på det också, att det ska vara en tjej.

Detta märks kanske mest i namnfunderingarna. Vi har ju tänkt på namn fram och tillbaka länge men var rätt så inställda på Moa, fram tills en vecka sedan ungefär. En bekant till sambon har fått en till liten dotter och ska döpa henne till Moa. Det var dessutom en annan som kände dem som också skulle, eller hade, döpt deras dotter till just Moa. Det känns faktiskt inte så roligt längre då och namnet förlorar lite av sin betydelse. Vi vill ju att namnet ska vara speciellt för oss! Vi, eller kanske bara jag?, vill att vår bebis ska vara först bland de man känner haha. Lite löjligt kanske men så är det. Nu har vi hittat ett annat jättefint namn som känns ännu bättre än vad Moa gjorde tidigare. Självklart tänker jag inte skriva vad det är! Och ni som vet får inte skriva det i kommentarfältet! Men som sambon sa, vi tvingades sätta kreativiteten på prov och det var ju bara bra :)2

kommentarer på Tänk om hon är en han?
  1. Sarah skrev

    Är det det namnet jag tror? För det är jättefint :P.

  2. Ja det är namnet du tror :) Det jag sa till dig sist men du får inte säga det! :)


Kommentera


9 − ett =