Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tävla om valfri vara från Petitpure.se!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

I samarbete med webbutiken Petitpure.se Babykläder och barnkläder har du chansen att vinna en valfri produkt (upp till värdet 300 kr). Tävlingen är öppen för alla, oavsett om du har en blogg eller inte, och pågår till och med 31/3 2011.

Hos Petitpure.se finner du babykläder, barnkläder och barnvagnar av märken som är måna om miljön. De har ekologiska barnkläder av ekologisk bomull som även är Rättvisemärkt/Fair Trade. Petitepure.se erbjuder även produkter tillverkade genom rättvis handel eller handgjorda i liten skala. Du hittar märken som är lite unika och som är designade med miljön i åtanke.

Nyligen har webbutiken förnyat sitt utseende och system för att förbättra shoppingupplevelsen för alla besökare och kunder och de vill gärna höra vad ni tycker. Modemedveten med samvete – ett naturligt val!

Tävlingsregler för dig med blogg:
Lämna en kommentar i detta inlägg om Petitpure.se Babykläder och Barnkläder:

1. Vad gillar du med den nya förbättrade webbutiken och är det något du tycker kan förbättras ytterligare?
2. Vilken produkt tycker du bäst om i webbutiken?

För ytterligare 5 vinstchanser lägg in bilden nedan samt text och länk till detta inlägg på min blogg – svaret på livet, universum och allting och Petitpure.se. Se till att alla länkar fungerar och glöm inte att skriva att du lagt in tävlingen i din blogg när du lämnar en kommentar.

Theres_tavling_mars_2011

Tävlingsregler för dig utan blogg:
Lämna en kommentar i detta inlägg om Petitpure.se Babykläder och Barnkläder:

1. Vad gillar du med den nya förbättrade webbutiken och är det något du tycker kan förbättras ytterligare?
2. Vilken produkt tycker du bäst om i webbutiken?

För ytterligare 5 vinstchanser maila ut till 5 st vänner att det är en tävling hos Theres och bifoga bilden samt denna text: ”Jag är med och tävlar hos Theres blogg – svaret på livet, universum och allting om en valfri produkt (upp till värdet 300 kr) från webbutiken Petitpure.se Babykläder och Barnkläder.” Glöm inte att skicka en kopia till mig så att jag ser att ni har mailat 5 vänner. Min mail är [email protected]Taggar: , , ,

26

kommentarer på Tävla om valfri vara från Petitpure.se!
 1. Jag är gärna med! :)

  1. Vad gillar du med den nya förbättrade webbutiken och är det något du tycker kan förbättras ytterligare?
  – Jag tycker sidan är riktig bra och snygg! Det är lätt att hitta i alla kategorier och jag tycker det är ett riktigt stort plus att kläderna och sakerna inte är uppdelade efter kön.
  Det jag skulle vilja se en ändring på är där man kan välja ålder/längd/kategori/varumärke. Skulle vilja att man kan välja ålder och kategori innan den söker efter varorna. Att man kan fylla i det och sedan kanske trycka på en ”sök-knapp” så kommer varorna fram. Annars en mycket fin och bra webbutik!

  2. Vilken produkt tycker du bäst om i webbutiken?
  – Favoriten är den här: http://www.petitpure.se/rattvis-handel/barnklanning-blommig-cherry-rosa och skulle hemskt gärna se Molly tulta omkring i den i sommar!

  För 5 extra chanser har jag bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/march/valfri-produkt-upp-till-vardet-300-kr-fran.html

  /Sandra

 2. anna skrev

  skulle nog vilja ha lite mer prylar till barnrummet, kanske lampor odyl.
  Annars är allt perfekt
  Min favorit är rosa filt med fjärilar
  Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/03/valfri-produkt.html

 3. Hei.
  Jeg deltar gjerne.
  Synes butikken burde dele inn gutt og jente i egne kategorier. For barn over 2 år synes jeg det var for få varer.
  Jeg liker godt merkene som butikken selger. Min favoritt er ”body blå/ grønn” fra Katvig.

  Marie Elise
  [email protected]

 4. Andrea skrev

  1. Jag tycker att butiken är väldigt användarvänlig, snygg och utstråkar verkligen ”eko” med sin logga och sina färgval. Stora klara bilder ger ett tydligt intryck. Jag gillar att man kan söka efter märken, och att den är så strukturerad. Jag tycker också om att fraktkostnaden är klart och tydligt angiven direkt på förstasidan och frakten håller ett bra och konkurrerande pris. Sidan är ljus och ger ett välkomnande intryck. Jag tycker också om att kläderna inte är indelade i pojk och flick.

  Jag hade gärna sett mer barnrumsinredning, och så tycker jag att presentinslagningen är onödigt dyr, det är inte att ge ”det lilla extra” vilket är något som iallafall för mig gör att jag återkommer till en butik. Och så har de för lite av DUNS underbara sortiment.

  2. Jag tycker bäst om Barntröja Peace från Katvig i storlek 104, den är underbar!

  Jag länkar för fem ytterligare chanser:
  http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/march/jag-ar-med-och-tavlar-hos-theres-blogg-svar.html

  Ha en trevlig helg!
  Hälsningar Andrea

 5. Madde skrev

  http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2011/march/tavla517.html

  1. Jag gillar färgerna + det är enkelt att titta sig omkring:) Toppen sida! Saknar faktiskt ingenting!

  2. http://www.petitpure.se/babyklader/rea-bodysuit-blagron 86 är min favorit en av de iaf:)

 6. zandras skrev

  1. Har ingen aning om hur sidan såg ut innan. Men den ser helt okej ut nu. Som en vanlig e-shop :) Lätt att hitta, tydliga bilder. Bra där!

  2. Min favorit är filten med ränder o stjärnor i svart o grönt. http://www.petitpure.se/barnklader/barnfilt-svart-randig-med-grona-stjarnor

 7. jenn skrev

  1: Jag tyckte det var svårt att hitta någor till 3oo kronor, allt var så billigt, men det var ju bara bra och självklart behövde vara ju inte kosta 300 kr heller! Men det var ju possetivt! Jag skulle vilja se fler saker under barbrum istället för filtarna! Det saknas tycker jag!

  2: Jag vill gärna var med! Om jag hadde turen med mig vill jag gärna ha dessa byxor: http://www.petitpure.se/barnklader/rea-barnbyxor-jeans-2

  5: http://barbados.blogg.se/2011/march/31-mars-petit-pure.html

 8. tack för tipset. klart jag är med. 1. gillar att man har många sökmöjligheter (ålder, längd, kategori & märke) 2. favoriten är denna härliga overall: http://www.petitpure.se/babyklader/rea-babyoverall-pase-recycled-fleece

  har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/march/valfri-produkt-1.html

  ha en fortsatt trevlig helg!

 9. Jag vill vara med och tävla, har skrivit ett inlägg på bloggen.

  1, Tycker den såg väldigt bra ut. Fint och ”luftigt” och färgglada kläder. Skulle dock vilja ha mer grejer i barnrums kategorin. Nån möbel, en tavla osv.

  2, Det fanns en bodysuit med gröna grodor på som var härlig. Den gilla jag mest.

 10. liselotte skrev

  Hej! Är gärna med och tävlar, tyckte det var en fin webbutik, bra att man hade många olika sökmöjligheter som tex ålder, längd och kategori mm.
  Favoritvara är den fina bodysuit grå.
  Har länkat för 5 extrachanser http://liselottess.blogspot.com/2011/03/valfri-produkt-313.html
  Mvh Liselotte

 11. johanna skrev

  1. Jag tyckte att det var väldigt lätt att hitta i shoppen vilket är MYCKET possitivt.
  2.Jag är svag för flickiga klänningar så detta är min favorit http://www.petitpure.se/rattvis-handel/barnklanning-rose
  Här har jag länkat;
  http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/03/jag-tavlar-hos-theres.html

 12. Vad roligt med så många bidrag redan! :) Jag har svarat i alla era bloggar,

  men till Johanna: Jag kunde inte kommentera i din blogg! Det fanns inte alternativ för min blogg så jag hoppas att du kikar in här ifall du vinner eller om det går att ändra inställningarna? Du har i alla fall fått 5 extra lotter också :)

 13. heartan skrev

  Rolig tävling!

  1. Hemsidan är riktigt bra, lättnavigerat. Bra med sökfunktionen! Snygga färger och bra information om varan innan man öppnat den. Gillar att man i sidnoten ser fraktkostnad så att man slipper leta – dessutom billig frakt! Och fri frakt får man ju i stort sett om man handlar två varor.

  2. Favoriten blev nog sovpåse bondgård. Verkar smart och gosig.

  Självklart vill jag öka mina vinstchanser och har bloggat om din tävling och Petit Pure på: http://minbebis.com/blogg/heartan/2011/03/14/tavla-hos-theres/

 14. heartan skrev

  Rolig tävling! (haft problem med minbebis idag – funkar inte med inlägg… så ifall du fått flera vet du varför!)

  1. Snygg sida, lättnavigerad och väldigt bra sökfunktion. Gillar att man i sidfoten ser reglerna för leveranskostnad (29:-) och fraktfritt över 599:-, det är ju ungefär två plagg. Gillade att kläderna såg sköna och bekväma ut, ekologiskt älskar jag och försöker att bara köpa det till kommande bebben. Dessutom är utbudet varierat och bra. Kul tex med barnvagnar!
  Skulle, precis som många andra sett lite mer rolig inredning till barnrummet – gärna tapeter och allergisäkert tapetklister.

  2. Min favorit blev till slut sovpåsen Bondgård. Såg så mysig ut och bra att ha när det är kallt ifall bebis sparkar av sig täcket.

  Har länkat till dig, tävlingen och Petit Pure på :
  http://minbebis.com/blogg/heartan/2011/03/14/tavla-hos-theres/

 15. Lili skrev

  Hej! Är gärna med och tävlar, tyckte det var en fin webbutik, bra att man hade många olika sökmöjligheter som tex ålder, längd och kategori mm.

  tror att bätter att sprida den via facebooksida.jag såg det bara finns liten folkar gillar där.

  Favoritvara är den fina Snuttefilt kanin rosa.
  http://www.petitpure.se/present-baby-barn/snuttefilt-kanin-rosa

  Har länkat för 5 extrachanser
  http://gratishav.blogspot.com/2011/03/vinn-produkt-fran-petitpure.html

 16. Carola L skrev

  Det bästa är det stora utbudet och de bra priserna – jag skulle dock vilja byta ut den vita texten på det orangea fältet mot en mörk text eftersom många har svårt att läsa ljus text

  Favoriten är http://www.petitpure.se/babyklader/sparkdrakt-prickig-gron

  Länkat: http://mammamuh.blogg.se/2011/february/bloggtavlingar-i-mars.html

 17. Jag är med och tävlar.

  Sidan är grymt snygg nu! Men jag skulle gärna se att förstasidan är mer lättöverskådlig, så man slipper scrolla redan där. Jättekul att man kan söka efter vilket märke man tycker om, det gillar jag. Men jag skulle gärna vilja söka efter ålderskategori också…

  Favoriten är: ”Barnfilt svart randig med gröna stjärnor”

  Har bloggat för fem extrachanser. http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2011/march/mariatheres-31mars.html

  Kram Annika
  [email protected]

 18. […] Trots att jag lovade mig själv att inte tävla mera så var frestelsen för stor. Hur fina är inte dessa prylar? Snart är sista chansen att tävla och har ni inte tävlat sedan passa på NU! eller om en liten stund…. Gå in hos Maria Therese […]

 19. radovic skrev

  http://minbebis.com/blogg/fikamedmig/tavla/

  Kan bara säga goda saker om denna webbutik. Lätt att hitta rätt, behagliga och tilltalande bilder, bra och lättläst information. Lite otydligt bara om allt som säljs är ekologiskt och fairtraid?

  Min favorit är klänningen ”Rose”

 20. radovic skrev

  http://minbebis.com/blogg/fikamedmig/tavla/

  Jag kan enbart lovorda denna webbutik. Jättefina kläder framför allt. Tycker att sidan är lättöverskådlig, tilltalande och okomplicerad. Det enda frågetecknet som dök upp var rörande om alla produkter var fairtraid och ekologiska eller bara vissa?

  En av favoriterna är klänningen ”Rose”

 21. […] som jag! Tävla inne hos MariaTheres där du kan vinna en produkt värde upp till 300 kr från PetitPure.se! Dela på […]

 22. tultaliten skrev

  Åhhh är gärna med och tävlar :)

  1: Nu vet jag inte hur sidan såg ut innan. Tycker den är super lätt att navigera sig runt på. Kategorierna är jättebra, lätt att förstå sig på, lätt att hitta vad man är ute efter :)

  2. Nu tycer ju jag att det finns jätte mycket fint inne hos Petitpure, men jag fastnade lite extra för klänningen barnklänning- blommig- cherry – rosa, underbar sommarklänning.
  http://www.petitpure.se/rattvis-handel/barnklanning-blommig-cherry-rosa

  Tipsar om tävlingen på min blogg :)
  http://minbebis.com/blogg/tultaliten/tavlar-hos-mariatheres/
  Ha en mysig kväll!

 23. tultaliten skrev

  Vet inte om min förra kommentar kom fram så jag skrivet ett till :)

  Är självklart med och tävlar :)

  1. Nu vet jag inte hur sidan såg ut inna. Men jag tyckr det är super! Lätt att navigera runt sig på. Lätt med kategorierna och en mycket bra översikt på allt!

  2. Nu tycker jag att det fanns mycket fint inne hos Petitpure, men jag fastnade lite extra för denna klänning: http://www.petitpure.se/rattvis-handel/barnklanning-blommig-cherry-rosa

  Tar gärna lite xtra lotter och tipsar på min blogg :)
  http://minbebis.com/blogg/tultaliten/tavlar-hos-mariatheres/

  Ha nu en mysig kväll!

 24. gopplan skrev

  Jag är med och tävlar! Jag tycker att sidan är enkel att använda och det är bra att man kan söka på många olika kategorier av kläder.

  Jag gillar den här bodyn: http://www.petitpure.se/ekologiska-barnklader/baby-bodys-flygplan

  http://minbebis.com/blogg/gopplan/tavling-2/

 25. Sandra skrev

  Jag har skrivit om tävlingen på min blogg:

  http://hemmahosalbin.blogspot.com/2011/03/tavling.html

  Det som är klart bäst med sidan är att den är lättöverskådlig samt att de har väldigt tydliga sökkategorier. Jag uppskattar att de inte använder sig av sökkategorier efter kön (Pojke/flicka). Sedan har de mycket detaljerade produktbeskrivningar. Stort plus för det!

  Om jag får önska något ytterligare skulle jag gärna vilja se ”det senaste” mitt på startsidan. Om man besöker webbshoppen kontinuerligt är det alltid roligt att se något av det senaste på startsidan.

  Min favoritprodukt är bodysuit grodor
  http://www.petitpure.se/babyklader/bodysuit-grodor


Kommentera


− två = 3