Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Thaiwok och morotspuré

Idag har det vankats thaiwok för oss och morotspuré för Signe som verkar vara hennes favorit. Jag följde inte något recept utan rörde bara ihop nudlar, olja, vitkål, jordnötter, vitlök, gullök, kanel, färsk basilika, citrongräs, chilisås, quornbitar, soja och säkert något mer som jag inte kommer ihåg! Mumma var det i alla fall.

P1030273

Äta:

11011

Dricka:

11013

11014

Mums!

11012

Självklart måste tjockiskatten vara med medan smalkatten chillar:

P1030285

P1030286

P10302845

kommentarer på Thaiwok och morotspuré
 1. Svar: Han har fått både saltlösning och Alvedon på kvällen. Nu har vi valt att lägga han i sängen på ovanvåningen ,i våran säng på förmiddags ocg eftermiddagslurer (för då kan jag med sova om jag vill) när vi haft så mycket folk här i omgångar. Vi har fortsatt med det då det funkat så bra. Blir mer lugn och ro. När han ska sova för kvällen ligger han i sin säng. Har styrt hans sovrutiner bra och innan jul funka dessa rutiner kanon. Men med mycket folk och förkylning på det…då funka det inte. Bara helgerna är över och han mår bättre tror jag det ordnar till sig igen. Han somnar faktiskt bättre i sängen…innan la vi han i vagnen och då tog det längre tid..Sen har jag även läst att det hör till denna ålder att de kan bli oroliga på nätterna. Man har väl vart bortskämd..förut sov han mellan 20-07.
  Får väl hoppas det blir något bättre när förkylningen ger med sig..

  Jeppe gillar med morotspurè! :-)

 2. Molly reagerade ingenting av smällarna. Vi stod i fönstret så hon stod och tittade med sina stora ögon och var nog mest fascinerad. Ludde däremot var lite skeptiskt och skällde en stund med sedan gick det bra för honom med. Första smällarna för han också.
  Ses imorgon! :)

 3. Svar: Jo jag vet… det är hemskt när man tänker på det liksom alla blir ju vuxna förr eller senare men ens barn kan vara små föralltid ;)

  Fast det märks inte att det är BF… Inget alls… Emma kom 40+6 och sandra kom 39+4… så punktliga var dom…

 4. svar; Thea är lite mer än 3 månader, hon blir 4 månader den 22januari :)

 5. gopplan skrev

  Kul att hon gillar morotspuré. Helgot kniper ihop munnen och gör munpruttar när jag kommer med det. Han är inte alls förtjust. Något han älskar däremot är bröd. Han är helt tokig i det.
  Svar: Nej, flytten är inte klar. Flyttlasset kommer imorgon bitti så de närmsta dagarna blir intensiva med uppackning. Skönt att vila hos föräldrarna en dag mellan resa och inflytt.


Kommentera


+ 5 = sju