Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

This is how it is..

MAGSJUKA. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Den fortsätter. Börjar jag bli knäpp? Ja kanske. Still going strong sedan i lördags. Jag trodde det var över igår men så vaknade jag klockan 03 inatt med en massa hugg i magen, det sved, jag hade frossa och annat smått och gott som hör magsjukan till. Så kan det vara tydligen.. Tur att min storasyster Maria är här och hjälper till med Signe för jag måste springa till toaletten stup i kvarten. Blä, blä, blä..14

kommentarer på This is how it is..
 1. radovic skrev

  Fan, nu får ni faktiskt vara friska snart!

 2. Men va sjutton!! Va vi inte överens om att det räckte nu?! Krya på dig!!
  Kram!!

 3. Deer skrev

  Näe igen?! Gå till doktorn, det kanske är en allvarlig bakterie?

  Kram

 4. Sandra skrev

  Näääääää! Ska du inte ta kontakt med sjukvården? Det känns inte som du har någon vanlig magsjuka. Fy sjutton, stackare…

  Krya på dig!

 5. Sandra skrev

  En till sak….. kanske läge att ta gravtest? Så där mådde jag i 18 veckor när jag väntade Albin. Just in case. Kram!

 6. Magda skrev

  Håller med övriga, kola upp det där, det kan ju vara någon bakterie som gör att dte bara fortsätter. En vanlig magsjuka håller ju inte på sådär framochtillbaka i evigheter.
  Krya på dig. Kram

 7. Sandra skrev

  Bra att du varit i kontakt med sjukvården! Hoppas, hoppas du blir helt frisk nu efter denna vända. Annars får du stå på dig så de gör några tester. Lider verkligen med dig!

  Japp, jag var sjukskriven på heltid i några veckor, sedan på halvtid. Jag mådde konstant illa, hade frossa, ingen aptit, kramper och kräktes. Jag känner mig fortfarande liiiiite tveksam inför en andra graviditet ;-)

 8. heartan skrev

  Men fy fasen!! Stackars stackars! Hoppas att det ger sig och det fort som f-n, så att du får ut och njuta av våren nu när den äntligen kommit, till o med i Dalarna, har jag förstått.
  Försök att undvika allt som kan göra dig dålig – tex, kranvatten (tänk; Östersund..eh…) och sånt som är jobbigt för magen; mjölk osv, även när du börjar må bättre. Om du är snäll mot magen kanske den är snäll mot dig – det är då på tiden, verkligen! Och, blir du inte bättre innan helgen, åk upp på lasarettet akut, de brukar ta en mer på allvar där än på vårdcentralen. (Jupp… jag är jätte-anti vårdcentraler!)

  Krya på dig kramar!!!

 9. baby2011 skrev

  stackars! krya på dig

 10. baby2011 skrev

  stackars! krya på dig!

 11. tultaliten skrev

  TAck :)
  Men stackars dig, att den inte ger med sig då, frågar precis som de andra gjort, har du haft någon kontakt med sjukvården? Magsjuka brukar inte hålla i sig så länge… Gravid? Vet att man kan må fruktansvärt dåligt iblad i början…

  Hoppas du iaf kryar på dig snart.
  Massa krya på dig kramar

 12. gopplan skrev

  Krya på dig! Inte kul med så långdraget skit.

 13. Åh fy! Hoppas du mår bättre idag och att du blir frisk snart!

 14. sawiik skrev

  Men stackars dig! Hoppas du snart är bättre. Har du gjort ett grav test? Kan ju vara det.

  Tack. :) Ja, vi bor på landet i ett litet samhälle. Dock finns både skola och dagis men inga affärer så mathandling blir att åka in till stan. Och kläder & sånt förstås.
  Ganska skönt att omges av skog och natur men lite träligt att jämt ta bilen vart man än ska.


Kommentera


+ sex = 7